New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

شاید به خوبی دو قسمت قبلی نباشد، اما ... / یادداشت کاربر سی نت برای "کلاه قرمزی و بچه ننه"

:: 3 مهر 1391  12:56:27 PM  ::

کلاه قرمزی و بچه ننه

کلاه قرمزی و بچه ننه

 

سی نت: "کلاه قرمزی و بچه ننه" یک فیلم کاملا مفرح است، بیننده را خسته نمی کند و بسیار او را می خنداند. شاید بزرگترین مزیت "کلاه قرمزی و بچه ننه" همین طنز قوی آن باشد. می توان گفت که در هر دقیقه ی فیلم نکاتی طنز گنجانده شده که موجب می شود بیننده لذت ببرد و به دیدن ادامه ی فیلم تشویق شود.

فیلم همانند قسمت های قبلی موزیکال است، اینبار به جای سه آواز پنج آواز دارد که یکی دوتایشان خوب از آب درآمده اند. اما یکی از مشکلات فیلم همین آواز هایش است، با این که موسیقی محمدرضا علیقلی بهتر از همیشه است اما اشعار قوت قبل را ندارند و نمی توانند مانند "آقای راننده" و... ماندگار شوند. با این حال موسیقی علیقلی به ترسیم یک فضای نوستالژیک کمک می کند. برای مثال می توان به موسیقی تیتراژ ابتدایی فیلم اشاره کرد که متشکل است از موسیقی های خاطره انگیز قبلی که اینبار با ریتمی تند اجرا شده اند و شور و حال خاصی را در طرفداران کلاه قرمزی ایجاد می کنند. همچنین می توان به بازخوانی بخشی از آواز "سلام الاغ عزیز" و پخش بی کلام "نترس بچه جون" در دادگاه اشاره کرد که بیننده را به حال و هوای "کلاه قرمزی و پسرخاله" می برد.

بزرگترین نقص کلاه قرمزی و بچه ننه کادرهای بسته است که متاسفانه ضربه ی بدی به فیلم وارد کرده و این امر از فیلمبردار باتجربه ای چون ابراهیم غفوری و البته ایرج طهماسب بعید است که شاید دلیل آن دور شدن طهماسب از سینما در سال های اخیر باشد.

عروسک گردانی در کلاه قرمزی و بچه ننه بسیار قوی تر از سری های قبلی است، دنیا فنی زاده که از همان ابتدا عروسک گردانی کلاه قرمزی را بر عهده داشته اینبار حاصل تجربیات خود را به نمایش گذاشته و بر خلاف قسمت های قبلی نماهای تمام قد زیادی از کلاه قرمزی در فیلم وجود دارد.

اکثر بازیگران فیلم دستپرورده های ایرج طهماسب هستند، خسرو احمدی و عیسی یوسفی پور که در دهه ی شصت در برنامه ی"النگ و دولنگ" به کارگردانی طهماسب دیده شدند پس از سال ها مقابل هم قرار گرفته اند و اتفاقا بازی عیسی یوسفی پور (در نقش اکبری) از بازی های خوب فیلم است. هرچند ببعی و فامیل دور در فیلم حضور ندارند اما صداپیشه هایشان یعنی مجمد بحرانی و بهادر مالکی در فیلم بازی کرده اند و صحنه ی ورود آن ها از بخش های جذاب فیلم است. بخش های رویارویی بهادر مالکی (در نقش زندانی) با عروسک ها بسیار بامزه شده است. عروسک گردانان ببعی و فامیل دور نیز حضوری کوتاه در فیلم دارند. بازیگر نقش دادستان مهدی باطبی است که اولین بار در نقش معلم کلاه قرمزی مقابل دوربین قرار گرفت. او و ایرج طهماسب تنها کسانی هستند که در هر سه قسمت کلاه قرمزی نقش آفرینی کرده اند.

اما "کلاه قرمزی و بچه ننه" یک بازی درخشان دارد. حمید جبلی بعد از چند سال استثنائا مقابل دوربین قرار گرفته و با حضور شیرینش سکانس دادگاه را بامزه می کند. جبلی نقش قاضی دلرحمی را بازی می کند که حرکات و رفتار عجیب و غریبی دارد.

در "کلاه قرمزی و بچه ننه" با دو شخصیت جدید و بامزه آشنا می شویم که به جای هر دوی آن ها بنفشه صمدی سخن می گوید، اولی بچه ننه و دومی گل قرمزی که سکانس ورود دومی یکی از جذاب ترین سکانس های فیلم است.

پسرخاله هم مانند همیشه حضور دارد و رفتارش هم فرقی با گذشته نکرده، کاری و بامرام. البته این بار بعدی جدید از شخصیتش یعنی غیرتی بودن را نیز رو می کند! حضورش در دادگاه بسیار دیدنی از آب درآمده و بیننده را به حال و هوای "کلاه قرمزی و پسرخاله" می برد.

پسرعمه زا اینبار شیرین تر ظاهر شده، خنده های بامزه و شیطنت آمیزش بیشتر به دل می نشیند. سکانس بی خوابی اش در پادگان از خنده دار ترین سکانس های فیلم است.
اما نکته ی خوشحال کننده برای طرفداران کلاه قرمزی این است که برخلاف سریال های نوروزی این بار خود خود کلاه قرمزی نقش اصلی است نه فامیل دور و یا پسرعمه زا. ما در طول فیلم با کاراکتر کلاه قرمزی همراه می شویم. هرچند کلاه قرمزی هنوز هم در اول دبستان تحصیل می کند (!) اما رشد فکری او کاملا به چشم می خورد، دیگر کلاه قرمزی نیست که شیطنت می کند و باعث انفجار خانه می شود و لازم نیست که آقای مجری و پسرخاله مراقب او باشند، بلکه خود او بچه داری می کند و قصد ازدواج دارد!

شاید "کلاه قرمزی و بچه ننه" به خوبی دو قسمت قبلی نباشد، اما به طور کلی میتوان این فیلم را را یک کمدی فوق العاده دانست که علاوه بر بزرگسالان کودکان را نیز جذب می کند. من در این دو بار که به تماشای فیلم رفتم چیزی به جز خنده و شادی از کودکان داخل سالن ندیدم و به طور کلی مردم داخل سینما با فیلم همراه شدند، خندیدند، کف و سوت زدند و لذت بردند، آخر سر هم راضی و خندان در حالی سینما را ترک کردند که سکانس ها و دیالوگ های بامزه ی فیلم را به هم یادآوری می کردند.

...............................
علیرضا آقاابراهیمی

 

منبع: سی نت

6356 - احمد شاهوند

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

کلاه قرمزی و بچه ننه - Kolah Ghermezi va Bacheh Naneh        >> مشاهده اطلاعات کامل

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت