New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

مصطفی کیایی: سیمرغ بهترین فیلمنامه به بهروز افخمی می رسد!/ «خط ویژه» جایزه‌اش را از مردم می‌گیرد

:: 22 بهمن 1392  2:17:19 PM  ::

پوستر فیلم

پوستر فیلم "خط ویژه"

 

سی نت: کارگردان فیلم سینمایی «خط ویژه» که در سه بخش نامزد دریافت سیمرغ است با انتقاد از سیاست جشنواره فیلم فجر پیشاپیش سیمرغ‌های بخش‌هایی که فیلمش در آن نامزد است، پیش‌بینی کرد.

مصطفی کیایی کارگردان فیلم سینمایی «خط ویژه» که فیلمش در سه رشته نامزد دریافت سیمرغ از سی و دومین جشنواره فیلم فجر شده است با بیان این مطلب که مشکل من با سیاست جشنواره فیلم فجر این است که مسئولان جشنواره بین شعار و عمل فاصله زیادی دارند،گفت: تمام مسئولان سینمیایی کشور حرفشان این است که سینما را با مردم آشتی دهند. رئیس سازمان سینمایی، وزیر ارشاد و مسئولان اداره کل ارشاد و داوران همه می‌خواهند سینما را با مردم آشتی دهند هر چند این حرف درستی است اما همیشه در حد حرف باقی مانده و به مرحله عمل نرسیده است.

وی افزود: جشنواره فیلم فجر بهترین مکان برای انگیزه و خط دهی مناسب برای آشتی دادن مردم با سینما است اما زمانی که مدل بها دادن به سینما و فیلم‌ها، مدلی باشد که کارگردان فیلم مورد توجه مجبور باشد برای توضیح مفهوم فیلم خود در برنامه «هفت» حضور پیدا کند و فیلمش آنقدر توان بیان حرفهای کارگردان را ندارد پس این جشنواره دیگر تاثیری نخواهد داشت.

کارگردان فیلم «خط ویژه» تاکید کرد: در چنین شرایطی فیلمسازان جوان به این نتیجه می رسند که برای دیده شدن باید فیلم هایی با پز روشنفکری یا فیلم‌هایی که تاریخ مصرفشان گذشته است، بسازند؛ فیلم هایی که با مخاطب ارتباط برقرار نمی‌کند و شوخی‌ها و عاشق شدن‌ها در آن برای 20 سال پیش است. فیلم هایی که کارگردانان آن با جامعه رشد نکرده اند. کارگردانانی که حرفهای آنان هنوز حوض، ماهی و باغچه است. در چنین شرایطی تکلیف این سینما کاملا مشخص است.

کیایی با اشاره به اینکه فیلم سینمایی «خط ویژه» ارتباط خوبی با مخاطب برقرار کرده است، بیان کرد: علاوه بر مردم، مطبوعات و منتقدان نیز از این فیلم خوششان آمد. همه معتقدند این فیلم جزو سه فیلم خوب جشنواره سی و دوم فجر است اما به چنین فیلمی در جشنواره فیلم فجر بها داده نشده است.

وی ادامه داد: با تمام این شرایط من به عنوان یک کارگردان کار خود را می کنم و معتقدم که فیلم باید استاندارد و اصولی باشد تا بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند. من به سینمای صنعتی اعتقاد دارم. من از سینمایی که در آن چرخه پولی وجود دارد لذت می برم از اینکه فیلمنامه خود را به یک سرمایه گذار نشان می دهم و او با علاقه از فیلم من حمایت می کند؛ نه اینکه مانند برخی از فیلمسازانی که فیلمشان مورد حمایت جشنواره قرار گرفته است، از بخش دولتی برای ساخت فیلمم پول بگیرم چراکه من کارگردان سفارشی ساز نیستم.

کارگردان فیلم سینمایی «ضد گلوله» ادامه داد: سیاست گذاری های غلط جشنواره فیلم فجر باعث نابودی سینما می شود. در چنین شرایطی رای دولتی، رای مردمی و رای داوران توسط ارگانهای دولتی تعیین می شود متاسفانه از کمیسیون فرهنگی مجلس گرفته تا همه دسته ها و فیلم ها در انتخاب بهترین های جشنواره دخیل هستند. در چنین شرایطی هیچ وقت حال سینمای ما خوب نمی شود سینماگران بعد از سالها این امید را داشتند که دولت تدبیر و امید به روی کار آمده است اما تنها تدبیر این دولت عمل کرد. این دولت می خواهد همه گروههای سیاسی و همه مردم را راضی نگه دارد اما هیچ امیدی برای من فیلمساز ایجاد نکرده است.

وی بیان کرد: نباید فراموش کرد که مخاطبان سینما شعور دارند و داوران باید پاسخگوی انتخاب‌های خود باشد. درست است که هر داوری سلیقه خود را دارد اما یک سری از انتخابات اجبار است. وقتی که یک فیلم سینمایی و یا بازی یک بازیگر از نظر همه بد است داوران چگونه می توانند بگویند آن فیلم یا آن بازیگر خوب بوده است چنین انتخاباتی جدای سلیقه هیات داوران است این مسئله نشان می دهد که انتخاب ها هدایت شده است. معلوم است که یک قدرت پشت این قضیه قرار دارد و فیلم ها را هدایت می کند.

کیایی بیان کرد: بارها شاهد بودیم که یک فیلم خوب از رده خارج می شود اما یک فیلم ناگهان در بین فیلم های دیگر رشد می کند فیلمی که هیچ کدام از ارزشهای بصری، فیلمنامه ای، بازیگری و ... را ندارد.

کارگردان فیلم سینمایی «خط ویژه» با بیان این مطلب که سال آینده سال خوبی برای سینمای ایران است تصریح کرد: متاسفانه در سالی که در پیش است تنها سه یا چهار فیلم خوب داریم که مردم بخواهند به خاطر آن به سینما بروند و بلیت بخرند. البته این جدای فیلمهایی است که ارگانهای دولتی از آن حمایت می کنند.

وی ادامه داد: تنها یک چیز خوب برای فیلمسازها باقی می ماند و آن حال خوب است زمانی که من به عنوان کارگردان به سینماهای مردمی می روم تا فیلمم را در کنار مخاطب عام ببینم وقتی که می بینم مردم چطور از فیلم استقبال کرده و چهره من را به عنوان کارگردان فیلم می شناسند و با من در رابطه با فیلم صحبت می کنند آنقدر حالم خوب می شود که سیمرغ و حتی مسئولان و مدیران سینمایی جلوی من رنگ می بازند.

کیایی در پایان گفت: متاسفانه سینمای ما مانند همه چیز در کشور ما سیاسی شده است یعنی سیاست به سینما چنگ انداخته و باعث شده که برخی از فیلم ها دیده نشوند اما در نهایت این گیشه است که نشان می دهد چه فیلمهایی مورد توجه و استقبال مردم قرار خواهد گرفت.

فیلم سینمایی «خط ویژه» به کارگردانی مصطفی کیایی کاندید بهترین تدوین، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مکمل مرد شده است اما مصطفی کیایی چندان به موفقیت در این بخش ها امید ندارد و در پایان گفت: من به راحتی می توانم پیش بینی کنم که امشب چه کسانی در این سه بخش سیمرغ خواهند گرفت. بهترین تدوین به فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، بهترین فیلمنامه به فیلم سینمایی «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» به کارگردانی بهروز افخمی و بهترین بازیگر مکمل مردم به بابک حمیدیان اهدا می شود.

 

منبع: مهر

5869 - محسن آزاددل

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

خط ویژه - KHatte_Vizhe        >> مشاهده اطلاعات کامل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و دومین جشنواره فیلم فجر (361 خبر):

361 - گاف عجیب و غریب هیات داوران جشنواره فیلم فجر در اعلام نام یک کاندیدا!/ نعیمه نظام دوست به جای شهین تسلیمی کاندیدا شد!

360 - بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر برگزیدگانش را شناخت/ 7 جایزه برای «شیار 143»

359 - چرا «رستاخیز» در جشنواره‌ی فجر شهرستانها به نمایش درنیامد؟

358 - نام هایی که چیزی برای عرضه نداشتند! / یادداشت نیما بهدادی مهر برای جشنواره سی و دوم فیلم فجر

357 - ریز انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت برای بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر

356 - "خانه پدری"، کیانوش عیاری، نوید محمدزاده، مریلا زارعی و ... / بهترین های جشنواره سی و دوم فیلم فجر به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت معرفی شدند + لیست بهترین ها به انتخاب کاربران سایت

355 - حاتمی‌کیا: در این ایام به شدت به مباحث فیلم «چ» احتیاج داریم

354 - تجربه ی لذت ناب سینما / یادداشت خواندنی کاربر سی نت برای "ماهی و گربه"

353 - رقابت نزدیک سه فیلم / اعلام کاندیداهای بهترین های جشنواره سی و دوم به انتخاب نویسندگان و منتقدان سی نت / کاربران هم بهترین های جشنواره را انتخاب کنند

352 - این فیلم ها رو به کی نشون می دین؟ / یادداشت محمد هاشمی برای چند فیلم جشنواره فجر

>> همه اخبار سی و دومین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت