New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  25 آذر تاریخ انتشار نسخه DVD فیلم Tenet ساخته جدید کریستوفر نولان/ فروش 350 میلیون دلاری در سینماهای سراسر جهان بدون اکران در لس آنجلس و نیویورک به دلیل کرونا

arrow  کرونا «شورای صنفی نمایش» را برای دو هفته تعطیل کرد

arrow  آغاز اکران آنلاین «سراسر شب» از امروز دوشنبه سوم آذرماه

arrow  «ناگهان درخت» اکران آنلاین می‌شود

arrow  سینماهای چین پس از ۶ ماه بازگشایی می شوند

arrow  جدیدترین آمار فروش سینمای نیمه جان ایران: «شنای پروانه» دو میلیارد و 196 میلیون تومان/ «خوب، بد، جلف۲: ارتش سری» یک میلیارد و 75 میلیون تومان/ «زن‌ها فرشته‌اند 2» 30 میلیون تومان

arrow  «بی صدا حلزون» پروانه نمایش گرفت

arrow  یک آمار امیدوارکننده و یک حسرت؛ فروش ۴میلیاردی ۲ فیلم پیشتاز اکران آنلاین/ خبری از آمار شفاف نیست!

arrow  اکران فیلم جدید «نولان» به تعویق افتاد/ سایه شوم کرونا همچنان بر سر سینماهای جهان

arrow  سینماهای پکن تعطیل می‌مانند

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

اختصاصی سی نت / روایتی از اکران تابستان 94 سینمای ایران

گزارش کامل سي نت از فروش تمامي فيلم هاي روي پرده تهران و شهرستان ها + فيلم هاي اکران آينده در سرگروه ها

:: 23 شهریور 1394  1:31:24 AM  ::

فیلم های پرفروش تابستان 1394 سینمای ایران

فیلم های پرفروش تابستان 1394 سینمای ایران

 

سی نت: در حال حاضر به صورت رسمي و سرگروهي 6 فيلم سينمايي روي پرده مي باشند

به گزارش خبرنگار سي نت، فيلم هاي سينمايي دوران عاشقي در سرگروه (سينما کوروش) ، قندون جهيزيه به سرگروهي (زندگي) ، محمد رسول الله در 2 سرگروه ( ماندانا و آزادي ) ، مردن به وقت شهريور ( پايان اکران در گروه آزادي و ادامه اکران در گروه آزاد ) ، عصر يخبندان (پايان اکران در گروه استقلال) ، مزار شريف (گروه استقلال) و فيلم نهنگ عنبر که همچنان با وجود گرفته شدن اکثر سينماهايش در دو سينماي بزرگ کوروش و ملت به اکران خود ادامه می دهد.

نکته جالب در ماه های اخير سينماي ايران فيلم مردن به وقت شهريور هاتف عليمرداني بود فيلمي که در جشنواره دو سال پيش (جشنواره 32) شرکت داشت و تا به امروز نوبت اکران به دست نياورده بود و بعد از چند مرحله که با پشيماني پخش کننده فيلم براي اکرانش همراه شد با هوشمندي پخش کننده اين فيلم (شکوفا فيلم) 7 مرداد اکران شد اکراني جالب در گروه ازادي به صورتيکه اين دفعه شرط کف فروش مطرح نبود و تنها يک ماه فيلم ميتوانست اکران شود به دليل آن که از 4 شهريور قرار بود فيلم محمد رسول الله در گروه آزادي اکران شود.

"فیلمی که با پایین آمدن رستاخیز از پرده در گروه آزادی اکران شد و با آمدن محمد رسول الله به روی پرده از سرگروه خود پایین آمد."
گویا سرنوشت این فیلم در اکران به دست این دو فیلم تاریخی-مذهبی رقم خورد.

شوراي صنفي و هيچ کس ديگري فکرش را هم نميکرد که فيلم مردن به وقت شهريور اصلا فيلمي باشد که به فروش بالا دست پیدا کند، آن هم به صورتيکه اگر قرارداد فيلم محمد رسول الله 4 شهريور ثبت نشده بود اين فيلم همچنان سرگروه آزادي و مابقي سينماهايش را داشت و از کف فروش نيفتاده بود. همچنان که تا اين لحظه که هفته چهارم شهريورماه را سپري ميکنيم فيلم به فروش خود ادامه ميدهد.

مردن به وقت شهريور با تعداد سينماي کمتري و البته با پشتوانه تبليغات از شبکه هاي ماهواره ای توانست مردم را جذب فيلمش کند به صورتيکه تا اين لحظه 650 ميليون در تهران و 350 ميليون در شهرستان ها فروخته است. پیش از این هم فيلم به خاطر پونه عليمرداني که پخش آن را شکوفا فيلم در دست داشت با همچين موقعيتي رو به رو شد اما اين هوشمندي پخش کننده فيلم بود که نگذاشت مثل خيلي ديگر از فيلم هاي اکران سوخته شود و فاکتورهاي را در نظر گرفت براي فروش فيلم و حداقل نسوختن فيلم. شايد فروش مردن به وقت شهريور آنچنان هم بالا نباشد ولي همين که تا اينجاي کار نزديک به يک ميليارد فروخته از همچين فيلمي بعيد بود آن هم فيلمي مرده که دو سال از اکرانش در جشنواره ميگذرد.

فيلم دوران عاشقي عليرضا رئيسيان که سيمرغ بهترين فيلمنامه را از جشنواره سال گذشته دريافت کرده بود قرار بود در اکران عيد نوروز قرار بگيرد و قراردادشم هم ثبت شده بود اما ناگهان عليرضا رئيسان از اکران شدن فيلمش در عيد نوروز انصراف داد که دليلش هم مشخص نشد تا اينکه فيلمش در عيد فطر و البته بعد از گذشت دو هفته از عيد فطر به دليل نيفتادن کف فروش فيلم نهنگ عنبر اکران شد. دوران عاشقي به لطف بازيگران خود از شهاب حسيني تا ليلا حاتمي و فرهاد اصلاني مشخص بود که ديده خواهد شد هر چند در نهايت تا اينجاي کار بيشتر از دو ميليارد تومان در کل ايران نتوانسته است فروش کند و البته يکي از دلايل فروش بالاي اين فيلم سرگروهي در سينما کوروش بود که با سانس هاي بالا و حمايت زياد سينما کوروش رو به رو شد.

دوران عاشقي که به جاي نهنگ عنبر در سرگروه کوروش اکران شد همچنان فيلم نهنگ عنبر با سانس هاي معمولي نسبت به بقيه فيلم ها در حال اکران مي باشد و بعد از 4 ماه با 7-8 سانس اکرانش ادامه پيدا ميکند. چيزي که فيلم هاي جديد در شروع اکران با آن برخورد ميکنند و اين اختلاف نهنگ عنبر را با مابقي فيلم ها نشان ميدهد که چطور پتانسيل 40 سانس در هر روز را داشت.
نهنگ عنبر در اکران خود رکورد های زیادی را بسيار بي سر و صدا جا به جا کرد. از شکستن رکورد فروش(3 ميليارد و 700 ميليون تومان) اخراجي ها 2 در سينماهاي تهران که تا قبل از اين تنها شهر موش ها2 از پس آن برآمده بود.
و البته نکته اي که بايد به آن اشاره کرد اين است که نهنگ عنبر تمام اين فروش ها را در حالي انجام داد که نيمي از سينماهاي ايران را در اختيار نداشت به دليل تحريم حوزه هنري و قطعا اين نکته به ضرر آن بود و مي توانست فروشي بيش از 7 ميليارد را تجربه کند.

در سال هاي اخير شايد تحريم شدن بعضي از فيلم ها به سود آن فيلم بود ولي اين مورد براي نهنگ عنبر کاملا برعکس جلوه کرد چون فيلمي بود که با کمترين حاشيه ها و هياهو ها اکران شد. و ديگر هم خبري از بازار گرمي به خاطر توقيف يک فيلم ايجاد نشد.

و در آخر قندون جهيزيه پسر ملاقلي پور که نشان داد از جمله فيلم هاي خوب و دغدغه مند و بدون شعار بود، فيلمي که با عملکرد بسيار بد اعضاي کادر جشنواره همراه شد و اجازه ورود به جشنواره فيلم فجر را نيافت و اين نشان ميدهد که اعتراضات عده اي مبني بر اينکه فيلم هاي سينماي ايران از دل مردم و از دغدغه مردم نيستند اشتباه است آن هم با انتخاب نشدن ناصحيح اين فيلم در جشنواره که خود عدم صلاحيت اين نظرات را ميدهد.
فيلم باکيفيت ملاقلي پور در اکران توانست با فروش خوبي رو به شود اما با شروع اکران محمد رسول الله شرايط تبعيض آميز عليه تمام فيلم هاي روي پرده مخصوصا فيلم ملاقلي پور آغاز شد و با حذف شدن چندين سينما مخصوصا سينماهاي شهرستان ها و چندين سانس از جمله سانس هاي سينما آزادي شرايط به گونه ديگري براي اين فيلم رقم خورد. اما همچنان فيلم ملاقلي پور با استقبال خوبي همراه شده است به گونه اي که بعد از فيلم محمد رسول الله فيلم قندون جهزيه در رتبه دوم فروش روزانه سينما کوروش قرار دارد.

و 2 نکته جالب از قوانین امسال سینمای ایران در بحث اکران.
اول اينکه از نکات جالب در اکران سال 94 سينماي ايران که مي توان به آن اشاره کرد فيلم محمد رسول الله بود، که براي اولين بار در تاريخ سينماي ايران به يک فيلم 2 سرگروه تعلق گرفت. سرگروه هاي سينما آزادي و سينما ماندانا و اين شرايط را براي بقيه فيلم ها تبعيض آميز کرد.
دوم 6 سرگروهي شدن سينماهاي ايران از ازديبهشت 94 که تا پيش از اين سينماي ايران با 5 سرگروه فعاليت ميکرد. بعد از حذف شدن سينما فرهنگ از سرگروه هاي سينماي ايران به دليل ملحق شدن به سينماي هنر و تجربه نکته اي که عجيب بود دگرگوني تمامي سرگروه ها و حذف شدن سينما آفريقا و قدس را به همراه داشت و دليل اين کار را هم شوراي صنفي اينگونه توجيه کرد که بايد سينماهاي سرگروه در تمام مناطق تهران پراکنده شوند نه اينکه در نقطه مرکز شهر تهران متمرکز باشند با وحود اينکه اين دليل منطقي به نظر ميرسد اما اضافه کردن يک سرگروه ديگر آن هم سينما اريکه ایرانیان کاملا غير منطقي بود. درست است که سينماي ايران تا سال 85 با 4 سرگروه فعاليت ميکرد و بعد از اضافه شدن سينما آزادي در سال 86 ، 5 سرگروهه شد و از آن زمان حدود 7 سال ميگذرد اما سينماي ايران هنوز به این حد توانايي نرسيده که با 6 فيلم در چرخه اکران همراه شود به دليل کمبود تعداد سينما ، و اگر هم قرار به اضافه شدن تعداد بیشتری فیلم در سال است، بايد فکر شده اين کار صورت گيرد چيزي که مشخص شد شورای صنفی تنها به دلیل پر کردن کار خود دست به اين عمل زد و فيلم هاي اکران شده در گروه اريکه کاملا قضيه را روشن ميکند که به چه دليل يک سرگروه اضافه شده، آن هم اکران کردن فيلم هاي دسته چندمي و تاريخ مصرف گذشته که بيشتر مخصولات ويدئويي و تلوزيوني هستند البته به غير از فيلم خداحافظي طولاني فرزاد موتمن که متاسفانه قرباني اين سرگروه شد ؛ چيزي که لاقل در سال گذشته در 6 ماه اول سال در سينماي ايران نديديم و تماما مخصولات اکران شده از جشنواره بودند.

*فروش تمامي فيلم هاي روي پرده تا پايان روز یکشنبه 22 شهریورماه به ترتيب بدين صورت مي باشد :

1.فيلم نهنگ عنبر - 107 روز اکران - 5 ميليارد و 15 ميليون تهران - 2 ميليارد و 100 ميليون شهرستان ها

2. فيلم محمد رسول الله - 18 روز اکران - 2 ميليارد و 220 ميليون تهران - 2 ميليارد و 300 ميليون شهرستان ها

3.فيلم عصر يخبندان (پايان اکران) - 73 روز اکران - 1 ميليارد و 415 ميليون تهران - 760 ميليون شهرستان ها

4. فيلم دوران عاشقي - 43 روز اکران - 1 ميليارد و 336 ميليون تهران - 730 ميليون شهرستان ها

5. فيلم مردن به وقت شهريور - 43 روز اکران - 660 ميليون تهران - 350 ميليون شهرستان ها

6. فيلم قندون جهيزيه - 28 روز اکران - 595 ميليون تهران - 220 ميليون شهرستان ها


*و اما اکران هاي دوره بعدي سينماي ايران و فيلم هايي که به فصل پائيز سينماي ايران برخورد خواهند کرد به اين ترتيب مي باشند :

1. سرگروه آزادي : فيلم سينمايي "شيفت شب" به کارگرداني نيکي کريمي (بعد از فيلم محمد رسول الله)

2. سرگروه استقلال : فيلم سينمايي "پدر آن ديگري" به کارگرداني يدالله صمدي (بعد از فيلم مزار شريف)

3. سرگروه کوروش : فيلم سينمايي "دو دوست" به کارگرداني محمد بانکي (بعد از فيلم دوران عاشقي)

4. سرگروه زندگي : فيلم سينمايي "360 درجه" به کارگرداني سام قريبيان (بعد از فيلم قندون جهيزيه)

5. سرگروه ماندانا : فيلم سينمايي "ماهي سياه کوچولو" به کارگرداني مجيد اسماعيلي (بعد از فيلم محمد رسول الله)

6. سرگروه اريکه ايرانيان : فيلم سينمايي "عاشق ها ايستاده ميميرند" به کارگرداني شهرام مسلخي (بعد از فيلم دلتنگي هاي عاشقانه) نکته : فيلم دلتنگي هاي عاشقانه هنوز اکرانش شروع نشده و از این هفته چهارشنبه 25 شهريورماه اکرانش آغاز خواهد شد که فيلم بعدي در اين گروه سينمايي يعني عاشق ها ايستاده ميميرند مشخص شده است.


فيلم هاي ديگري که از جشنواره فيلم فجر باقي مانده اند و در صف اکران هستند و هنوز قراردادشان را ثبت نکرده اند و مشخص نيست که چه زماني بتوانند قرار داد ببندند اين فيلم ها هستند :

شکاف ، چهارشنبه 19 ارديبهشت ، ناهيد ، ارغوان ، کوچه بي نام ، جامه دران ، خانه دختر ، نزديکتر ، چاقي ، آزادي مشروط ، بوفالو ، جزيره رنگين ، دو ، تگرگ و آفتاب ، حکايت عاشقي و مرگ ماهی.

اين فيلم ها که به احتمال زياد اکرانشان به ماه هاي پائيز و دي و عقب تر از آن ماه هاي بهمن و اسفند ميخورد و قطعا شايد خيلي از فيلم ها هم اکران شدن در سال جاري را به دليل شلوغي اکران نصيبشان نشود.

همچنين فيلم خانه دختر تنها فیلمی است که از بعد جشنواره در حالت توقيف قرار گرفته و فعلا شرايط اکران را تا گرفتن پروانه نمايش ندارد.

فيلم کوچه بي نام هم طبق شنيده ها تهيه کننده اين فيلم منصور لشگري قوچاني در نظر دارند بعد از پايان يافتن کامل فيلم محمد رسول الله اکرانشان را شروع کنند تا در اکران به شکست منجر نشوند.
دو فیلم مرگ ماهی و ناهید هم گمانه زنی هایی برای اکرانشان بعد از محرم شده است اما هنوز دفتر پخش این دو فیلم هیچ گونه قراردادی با سرگروه سینماها نبسته اند و وضعیتشان مشخص نیست.
فيلم هاي شکاف و نزديکتر هم که فيلم شکاف به تهيه کنندگي علي سرتيپي هست و قطعا شرايط اکران خوب برايش در نظر گرفته خواهد شد و احتمال اين هست که بعد از فيلم دو دوست به سرگروهي کوروش اکران شود.
نزدیکتر هم از لیست فیلم های دفتر پخش علی سرتیپی برای اکران امسال می باشد.

و در آخر هم نگاهي به فيلم هاي مهم سينماي ايران در بخش هنر و تجربه خواهيم انداخت که در دوره جديد چندين فيلم به گردونه اکران هنر و تجربه اضافه خواهند شد :

1. روغن مار
2. تاج محل
3. باز هم سيب داري؟ ( قابل ذکر است يکي از فيلم هاي خوب جشنواره فيلم فجر 27 که به دلايل مشکلاتي همچون مميزي تا به امروز نتوانسته بود اکران شود )
4.خاکستر و برف
5. داره صبح ميشه
6. ديده بان
7. 400 ضربه
8. مدار صفر درجه - ملف گند
9. فيلم هاي کوتاه دفاع مقدس

نکته : اکران فيلم هاي ماهي و گربه شهرام مکري و پرويز مجيد برزگر بعد از تقريبا گذشت يکسال همچنان ادامه دارد و با موج استقبال زيادي از علاقه مندان رو به رو است که نکته جالب و البته بسيار خوبي است.

در پایان چند عکس از استقبال مردم در سینماهای تهران و شهرستان مشاهده نمائید.

گزارش : فائز حسینی

 

عکس های مرتبط:

استقبال و ازدحام مردم برای فیلم محمد رسول الله در سینما فرهنگ تهران

استقبال و ازدحام مردم برای فیلم محمد رسول الله در سینما فرهنگ تهران

 

استقبال زیاد مردم از فیلم قندون جهیزیه با حضور عوامل در سینما هویزه مشهد

استقبال زیاد مردم از فیلم قندون جهیزیه با حضور عوامل در سینما هویزه مشهد

 

استقبال شدید و جالب مردم از فیلم مردن به وقت شهریور در سینما خانواده اصفهان

استقبال شدید و جالب مردم از فیلم مردن به وقت شهریور در سینما خانواده اصفهان

 

منبع: سی نت

5515 - فائز حسینی

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت