New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

 

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

محمدعلی باشه آهنگر، عضو هیات انتخاب: اگر حق انتخاب بیشتری داشتیم، فیلم‌های « 360درجه» و «قندون جهیزه» هم به بخش مسابقه راه پیدا می‌کرد

:: 14 دی 1393  8:32:53 AM  ::

محمدعلی باشه آهنگر

محمدعلی باشه آهنگر

 

سی نت: یک عضو هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر، ارزیابی‌اش را از آثار یک سال سینمای ایران بعد از دیدن حدود 90 فیلم طی بیش از 45 روز اعلام کرد.

محمد علی باشه‌آهنگر در گفت‌وگویی، بیش از 80 درصد متقاضیان این دوره را نسل بعد از انقلاب عنوان کرد و گفت: این تحولی در جشنواره فیلم فجر محسوب می‌شود، ضمن اینکه علاقه‌مند بودیم تعداد بیشتری از پیشکسوتان در این دوره حضور داشته باشند.

وی با اشاره به بخش "نگاه نو" اظهار کرد: این بخش از نظر کیفی و کمی از رشد خوبی برخوردار بود و حدود 150 نفر متقاضی شرکت بودند که در نهایت 35 فیلم آماده نمایش شد که طبق آیین‌نامه تنها مجاز به انتخاب یازده فیلم بودیم و این روند کار ما را بسیار سخت‌ کرده بود.

این کارگردان ادامه داد: ماراتن بسیار سختی میان فیلم‌ها برای رسیدن به لیست نهایی بود و با توجه به کیفیت خوب آثار این بخش باید از تهیه کنندگان و شورای پروانه ساخت برای اعتماد به فیلمساز اول تشکر کرد.

باشه‌آهنگر با بیان اینکه در بخش سودای سیمرغ حدود 55 فیلم توسط هیات انتخاب دیده شد‌، اظهار کرد: در این بخش هم طبق آیین‌نامه مجاز به انتخاب 20 فیلم بودیم و بیش از 30 اثر امکان حضور در بخش نهایی را نداشت. با توجه به اینکه برخی از فیلم‌هایی که انتخاب نشدند فاصله زیادی با آثار نهایی ندارند‌، انتظار داریم مسئولین سینمایی این آثار را فراموش نکنند. ضمن اینکه پیشنهاد دادیم تعداد فیلم‌ها در این بخش بیشتر شود اما آیین‌نامه 22 فیلم را تعیین کرده بود.

وی افزود: تلاش ما و گروه داوران هنر و تجربه باعث شد یک بخش متفاوت از نظر کمی و کیفی در این دوره داشته باشیم که آثار خوبی به بخش هنر و تجربه راه پیدا کردند و معتقدم بخش پربیننده‌ای خواهد بود.

این کارگردان درباره آثاری که پیشنهاد شده است‌ در خارج از مسابقه به نمایش درآیند‌، گفت: فیلمی مانند «ابوزینب» به دلیل شرکت در جشنواره فیلم مقاومت امکان حضور در بخش اصلی را نداشت و یا دو فیلم «شاهزاده روم » و «مبارک» به دلیل انیمیشن‌ بودنشان امکان حضور در لیست داوری را نداشتند و با نظر دبیر جشنواره در خارج از مسابقه قرار گرفت و قرار شد تقدیر ویژه‌ای از این دو اثر انیمیشن که زحمات زیادی برای ساختشان کشیده شده است، صورت گیرد. ضمن اینکه ممکن است آثار چند پیشکسوت هم در خارج از مسابقه به نمایش درآید.

باشه آهنگر با ابراز رضایت از حضورش در هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر خاطرنشان کرد: فرصتی پیش آمد تا پس از سال‌ها کل دستاورد سینمای ایران را در بیش از 40 روز ببینم و فضای ارزشمندی برایم فراهم شد.

وی افزود: متاسفانه فیلم‌های زیادی به دلیل رسیدن به جشنواره دچار شتاب‌زدگی بزرگی شده بودند و این ما را دچار حسرت و دریغ کرد. در برخی فیلم‌ها هم نبود سرمایه‌ی مورد نیاز به شدت به چشم می‌خورد که به کلیت کار لطمه زده بود.

این کارگردان ادامه داد: در همه جای دنیا از برخی بودجه‌های غیر بخش خصوصی برای تولید فیلم‌ها استفاده می‌شود و متاسفانه امسال کسانی که می‌توانستند به برخی فیلم‌ها کمک کنند، دریغ کردند و این به برخی فیلم‌ها لطمه زده بود. البته منظور الزاما سرمایه گذاری دولتی نیست. نباید بگذاریم فقر سرمایه‌گذاری به کار لطمه بزند و مطمئنا اگر برخی از آثار سرمایه بیشتری داشتند اثر بهتری تولید می‌شد.

وی مشکل دیگر را عدم بهره‌گیری از بازیگران جدید عنوان کرد و گفت: در معرفی بازیگران جوان و تحصیل کرده در این رشته شرایط مناسبی نداریم و از حدود 15 سال پیش چند بازیگر هستند که نقش‌های جوان را بازی می‌کنند و بازیگر جایگزینی برای آنها تربیت نکرده‌ایم و یا اگر هم معرفی کرده‌ایم قابلیت نقش‌های اصلی را ندارد.

باشه آهنگر ادامه داد: برخی از بازیگران در چند فیلم چهره و نقش مشابهی داشتند که حتی اگر صحنه‌های این فیلم‌ها را جابه جا می‌کردیم هیچ اتفاقی نمی‌افتاد. این ضعف بزرگی برای چنین فیلم‌هایی بود که باید در این خصوص هم چاره اندیشی شود.

این عضو هیات انتخاب جشنواره فجر در ادامه در پاسخ به شایعاتی که درباره برخی از فیلم‌ها و نحوه انتخابشان مطرح شده بود گفت: برخی از صحبت‌ها برسر « ماهی سیاه کوچولو» بود که گفته شد، هیات انتخاب این فیلم را ندیده است. در حالی که در ابتدا حدود 45 دقیقه از این فیلم ارائه شد و به دلیل عدم مشخص بودن ابتدا و پایان فیلم اعلام کردیم در داوری قرار نمی‌گیرد و در صورتی رای می‌دهیم که بالای 70 دقیقه باشد.

وی افزود: در نهایت زمانی توسط دبیر جشنواره مشخص شد و قبل از موعد نهایی 70 دقیقه از فیلم ارائه شد و تنها سکانس ابتدایی این فیلم دیده نشد. فیلم مجید قاری‌زاده هم همین وضعیت را داشت و بخش‌های شمال آن آماده نبود و توضیحات آنها با کپشن مشخص شده بود. «تگرک و آفتاب» نیز صحنه‌های جنگ اش با نوشته توضیح داده شده بود.

این کارگردان ادامه داد: برای فیلم «ناهید» هم که گفته شد تنها فیلمنامه آن را خوانده‌ایم،‌ نسخه‌ای 120 دقیقه‌ای ارائه شده بود و باز صحنه‌های دیگری مانده بود که گروه مشغول فیلمبرداری بودند که حتی یکی از اعضا پیشنهاد کرد، بخش‌هایی از این فیلم کوتاه شود.

وی درباره عدم انتخاب برخی از فیلم‌ها در بخش نگاه نو نیز خاطرنشان کرد: ما از هر سه و نیم فیلم بطور متوسط می‌توانستیم یک فیلم انتخاب کنیم و اگر فیلمی در این بخش انتخاب نشده به دلیل کیفی بوده و هیچ مورد دیگری غیر از آن مطرح نبوده است و شاید اگر حق انتخاب بیشتری داشتیم، فیلم‌هایی مانند« 360درجه» و «قندون جهیزه» هم به آثار نهایی راه پیدا می‌کرد.

این کارگردان همچنین درباره عدم انتخاب برخی از فیلم‌ها از جمله «نهنگ عنبر» سامان مقدم گفت: این فیلم فرم ثبت‌نام پر نکرده بود و به هیات انتخاب هم ارائه نشده بود و اگر شاید فیلم را می‌دیدیم و رای لازم را می‌دادیم مورد اعتراض واقع می‌شد.

وی با بیان اینکه فشارهای رسانه‌ای هیچ تاثیری در انتخاب‌ها نداشته است‌، اظهار کرد: مراودات رسانه‌ها باعث نمی‌شد تا از سوی دبیر و معاون ارتباطات جشنواره فشاری بر هیات انتخاب تحمیل شود و این جای قدردانی داشت. خودمان هم بیشتر حالت قرنطینه داشتیم و حتی با فیلمسازان هم در ارتباط نبودیم.

باشه آهنگر در پایان اظهار کرد: من همه کسانی که وارد لیست نهایی نشدند را درک می‌کنم. نگاه ما به آثار به گونه‌ای بود که انگار فیلم خودمان را می‌بینیم و بدون توجه به نام‌ها تنها فیلم را بررسی کردیم و حدود 15 فیلم با 7 رای انتخاب شد که این نشان از همدلی هیات انتخاب داشت.

 

منبع: ایسنا

2582 - احمد شاهوند

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و سومین جشنواره فیلم فجر (105 خبر):

105 - "من دیه گو مارادونا هستم"، بهرام توکلی، سیامک صفری، باران کوثری و ... / بهترین های جشنواره سی و سوم فیلم فجر به انتخاب نویسندگان سی نت معرفی شدند

104 - بیگ پروداکشن نه کار مجیدی است نه به درد سینمای ما می خورد / یادداشت مسعود فراستی برای فیلم "محمد (ص)"

103 - "چندلحظه درخشان" / لحظات ماندگار هفت فیلم جشنواره فیلم فجر از نگاه بهرام توکلی

102 - یک خسته نباشید جانانه به نویسندگان سی نت / لینک همه شماره های ویژه نامه جشنواره روزنامه پیام آشنا

101 - حاشیه‌های اختتامیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر

100 - برگزیدگان سی و سومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند / "رخ دیوانه" فیلم برگزیده جشنواره

99 - «رخ دیوانه» ، «من دیه گو مارادونا هستم» و «دوران عاشقی» با 10 نامزدی در صدر / نامزدهای بخش سودای سیمرغ معرفی شدند

98 - نفس عمیق / یادداشت آنتونیا شرکا بر فیلم "یحیی سکوت نکرد"

97 - آنهایی که نیستند ... / بازیگرانی که حقشان بود نامزد دریافت جایزه شوند

96 - موش کُشی! / نگاهی به فیلم های «شیفت شب»، «مزار شریف» و ...

>> همه اخبار سی و سومین جشنواره فیلم فجر

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت