New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  جشنواره فیلم فجر در دوران کرونا؛ آری یا نه؟ / نگاهی به برگزاری جشنواره فیلم فجر در گفت و گوی جمعی نویسندگان «سینما شبکه» (سی نت) با حضور سهیلا قوسی، سیدجواد صفوی، فرهاد خالدی نیک، مجتبی اردشیری و احمد شاهوند

arrow  حبیب اسماعیلی (تهیه‌کننده سینما): بهترین زمان برای برگزاری جشنواره فجر بهار سال آینده است/ هر کسی در سینما سرمایه‌گذاری کرده؛ سرمایه‌اش از بین رفته است/ 100 فیلم در نوبت اکران است

arrow  اعتراض کارگردان «سلام بمبئی» به تغییرات فیلمش برای پخش تلویزیونی

arrow  توضیحات دبیر جشنواره فیلم فجر درباره پردیس«ملت» و چند فیلم خبرساز/«مست عشق» حسن فتحی مجوز ساخت ندارد/فیلم مجیدی همچنان در حال فیلمبرداری است

arrow  ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فیلم فجر در گفتگو با ایسنا اعلام کرد:‌ سینمای رسانه در جشنواره‌ امسال در مجموعه ای که سالن «سینما» داشته باشد، برگزار می‌شود

arrow  دورخیز «دوزیست» برای رونمایی در جشنواره فجر/ سعید خانی تهیه کننده فیلم: به زودی نسخه نهایی فیلم را به دبیرخانه جشنواره ارسال می کنیم/ به هیات انتخاب جشنواره خوش‌بین هستیم

arrow  محمد احمدی تهیه‌کننده سینما: برای «قتل عمد» و «بعد از تو» فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کردیم

arrow  رنگ‌آمیزی موسیقی «رد خون» چگونه تغییر کرد؟/ روایت یک همراهی ۱۵ساله

arrow  وضع گیشه سینماها در تابستان اسف‌بار بود/ هزینه سینماها 7-8 برابر شده است

arrow  آخرین وضعیت "توقیف" یک فیلم دفاع مقدسی به روایت کارگردانش

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

از "ادعای فیلم‌سوزی" تا چند داستان دیگر

در گفتگو با مدیر سینماهای مرکزی، زندگی و اریکه ایرانیان

:: 29 آذر 1394  6:57:37 PM  ::

سینما

سینما

 

سی نت: مدیران سینماهای شهر تهران، از وضعیت گیشه‌ی پاییزی‌، شرایط اکران این فصل، کاهش مخاطبان سینما، فیلم‌سوزی و ... سخن گفتند.

حسین مقیمی، مدیریت «سینما مرکزی» واقع در میدان انقلاب، وضعیت فروش گیشه‌ی سینما در پاییز امسال را بهتر از سال گذشته دانست.

او دلیل این افزیش فروش را بهتر بودن موضوعات فیلم‌های امسال و استقبال بیشتر مخاطبان به طبع آن دانست.

مقیمی همچنین در این باره گفت: البته وجود فیلم‌های شاخص مانند «محمد رسول‌الله(ص)» در این برهه از زمان ‌توانست به گیشه‌ی پاییز هم کمک کند.

مدیر سینما مرکزی در ادامه با اشاره به بحث فیلم‌سوزی در سینما، ادامه داد: بخشی از این اتفاق فیلم سوزی به دلیل اکران فیلم‌ها در گروه آزاد است. آن‌ها وقتی می‌بینند فیلمی به فروش رسیده است، فیلم را نگه می دارند و آن را عوض نمی‌کنند. این باعث می‌شود که فیلم‌های دیگر پشت اکران گیر کنند و گاهی تا یک ماه اکران‌شان عقب بی‌افتد.

مقیمی همچنین مطرح کرد: مانند قبل بهتر است شورایی برای اکران فیلم‌ها تشکیل شود تا فیلم‌ها را ارزیابی کنند تا برخی فیلم‌های که اصلا موضوعیتی سینمایی ندارند در سینما اکران نشوند. چرا که با اکران آن‌ها تا دو، سه هفته وقت نمایش دیگر فیلم‌ها را می‌گیرد و در آخر هم نه مخاطب راضی از سینما خارج می‌شود و نه ما سینمادارها.

او با بیان اینکه «توقع مخاطبان سینمای امروز به دلیل پیشرفت جهانی و بیشتر شدن رسانه‌های خارجی، بالاتر رفته است»، گفت: ادامه‌ی اکران فیلم‌های بی‌کیفیت همچنین باعث دوری تماشاچی از سینما هم می‌شود.

سالن سینما کافی‌ست، فیلم خوب نداریم!

مدیر سینما مرکزی در قسمت دیگری از سخنانش تصریح کرد: گاهی شنیده می‌شود که می‌گویند سالن سینما کم است؛ ولی به نظر من این فیلم خوب است که ما کم داریم! اگر فیلم خوب آنقدر کم نبود چه دلیلی داشت که همه‌ی ما سینما‌های نزدیک به همدیگر چند فیلم مشترک را اکران می‌کنیم؟! الان بسیاری از سالن‌های سینما دارند، ضرر می‌کنند و با تعداد کمی از تماشاگر فیلم را به نمایش درمی‌آورند.

مقیمی در پایان نیز به ضرر و زیان‌های سینما حتی پس از دیجیتال شدن‌شان، اشاره کرد و گفت: امروزه با دیجیتال شدن سیستم نمایش سینماها بخشی از مشکلات از بین رفته است ولی مشکلات و مسائل دیگری مانند گریبان‌مان را گرفته است و سینما همچنان دارد ضرر می‌دهد. همچنین به دلیل افزایش قیمت بلیت افراد کمتر به سینما می‌آیند و ترجیح می‌دهند بعد از مدت کوتاهی پس از اتمام نمایش فیلم، سی‌دی آن ها را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنند.

یوسف زند، مدیریت «پردیس سینمایی زندگی» در غرب تهران، اما وضعیت پاییز امسال را هم از نظر فروش و هم از نظر تعداد مخاطب نسبت به سال گذشته خوب ندانست.

او در آماری مخاطبین امسال را 50 هزار نفر کمتر از سال گذشته دانست و علیرغم افزایش قیمت بلیت، حدود 200 میلیون تومان را اختلاف فروش گیشه امسال با سال گذشته، اعلام کرد.

زند در ادامه دلیل این کاهش مخاطب را علاوه بر نبود فیلم‌های شاخص در گیشه‌ی پاییز، کمتر بودن کیفیت فیلم‌های امسال را عنوان کرد و گفت: امسال نهایتا سه یا چهار فیلم خوب داشتیم و به اکران فیلم‌هایی مانند «من سالوادور نیستم» به کارگردانی رضا عطاران به جهت بهبود وضعیت گیشه‌ی پاییز امید داشتیم که متاسفانه این اتفاق نی‌افتاد.

مدیر پردیس سینمایی «زندگی» همچنین با اشاره بحث «فیلم‌سوزی» که اخیرا شنیده می‌شود، گفت: نمی‌توانیم ادعای فیلم‌سوزی کنیم. چون افراد دوست دارند فیلم‌شان در مناسب و در بهترین شرایط به نمایش دربیاید، و زمانی که این اتفاق نمی‌افتد ناراحت می‌شوند و ادعای فیلم سوزی می‌کنند. تعدد فیلم‌ها از یک طرف و اینکه همه فکر می‌کنند فیلم‌هایشان خوب خواهد فروخت، از طرف دیگر باعث ایجاد همچنین ادعایی می‌شود.

او در پایان نیز اضافه کرد: ما همیشه به قراردادهایی که با فیلم‌ها می‌بندیم پایبند هستیم و فیلم‌ها را حتی اگر فروش زیادی هم نداشته باشد از اکران خارج نمی‌کنیم و با توجه به شرایط موجود، می‌خواهیم به فیلمی که داریم می‌فروشیم کمکی هم کرده باشیم.

حسین اسلامی، مدیریت سینما «اریکه ایرانیان» نیز، وضعیت پاییز امسال را تقریبا در شرایطی مشابه با سال گذشته دانست و گفت: تا نیمه‌ی پاییز امسال سینما دچار رکود بود ولی در آذرماه به دلیل اکران چند فیلم خوب، مانند فیلم «در مدت معلوم» اوضاع گیشه و فروش بهتر شده است.

او درمورد نحوه‌ی اکران فیلم‌ها نیز ادامه داد: بحث فیلم‌سوزی همیشه در سینما بوده است. هر سال فیلم‌های خوب را برای شش ماهه‌ی نخست سال گلچین می‌کنند و بعد در پاییز و هرچه که به جشنواره فیلم فجر نزدیک می‌شویم، پشت سرهم فیلم‌ها را اکران می‌کنند.

مشکل از تقسیم‌بندی زمان اکران فیلم‌هاست!

مدیر سینما «اریکه» هم معتقد است: من با این نوع تقسیم بندی فیلم‌ها که در 6 ماه اول سال در نوروز و تابستان تراکم فیلم داریم و در 6 دوم به این مشکل برخورد می‌کنیم، موافق نیستم. باید قبل از اکران فیلم‌ها با توجه به مسائلی مانند بازیگر، کارگردان و حدس‌هایی که می‌شود زد، تقسیم‌بندی بهتری انجام داد تا به این مشکل برخورد نکنیم.

اسلامی در ادامه اظهار کرد: در فصل پاییز به دلیل مسائل طبیعی اغلب اوقات افت مخاطب داریم که باید با توجه به این نکته اکران این فیلم‌ها را متعادل‌تر انجام دهند.

او همچنین ادامه داد: ما همیشه طبق قراردادی که با فیلم‌ها می‌بندیم عمل می‌کنیم چه زمانی که فیلمی کم بفروشد نمایشش را متوقف نمی‌کنیم؛ چه زمانی که فیلم از فروش خوبی برخوردار شود، مدت اکرانش را طولانی‌تر نمی‌کنیم.

مدیر سینما اریکه‌ی ایرانیان در پایان اضافه کرد: این طبیعی است که تهیه‌کنندگان بخواهند فیلم‌شان در ایام بعد از جشنواره اکران شود، ولی باید به وضعیت کلی سینما هم نگاه کنند؛ چرا که سینمادار برای خودش و روشن نگه داشتن چراغ سینمایش هزینه‌هایی دارد که باید پرداخته شود.

 

منبع: ایسنا

1617 - فائز حسینی

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت