New Page 1

سی نت

 

صفحه اول - فیلم ها - نقد و یادداشت - ویدئو - هنرمندان - جدول فروش - نویسنده ها - جدول ارزشگذاری نویسندگان

پرسش و پاسخ   |  درباره ما   |   تماس با ما   |   تبلیغات  |   ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

انتخاب رنگ پس زمینه صفحه:  Back-White Back-Orange Back-Green Back-Brown Back-Blue Back-Gray Back-Blue Back-Yellow

جستجوی      در    

www.cinetmag.com - Advertise

جدیدترین شماره

ماهنامه سینمایی

«برش های کوتاه»

ویژه چهل نقش ماندگار

تاریخ سینما و تلویزیون ایران

.................................................

>> خرید نسخه الکترونیکی:

«فیدیبو»   |   «جار»

>> آرشیو شماره های گذشته

 

جدیدترین نقدها و یادداشت ها

arrow  روح زمانه / یادداشت مهرزاد دانش به مناسبت سالروز تولد رخشان بنی اعتماد

arrow  آزاده نامداری اولین و آخرین قربانی این ماجرا نیست/ یادداشت نزهت بادی برای درگذشت آزاده نامداری

arrow  تجربه‌ی لذت بخش تلاقی سینما و نقاشی/ یادداشت آرش عنایتی برای فیلم «The round up» ساخته میکلوش یانچو

arrow  بانو لیلی / یادداشت احمد شاهوند برای فیلم «بی همه چیز»

arrow  رمانتیسم کلیشه ای و کهنگی / یادداشت کوتاه احمد شاهوند برای فیلم «رمانتیسم عماد و طوبا»

arrow  نچندان راضی کننده در شروع، امیدوارکننده و کنجکاوی برانگیز در پایان / یادداشت احمد شاهوند برای قسمت اول "قورباغه"

arrow  چه کسی ستاره «خائن کشی» خواهد شد؟ / امیر جدیدی، مهران مدیری، حمید فرخ نژاد یا حامد بهداد؟

arrow  لذت بازی ... / سرمقاله احمد شاهوند برای انتشار پرونده ویژه بهترین فیلم های دهه نود سینمای ایران در ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه»

arrow  شکوه یک جدایی / یادداشت سیدرضا صائمی برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» به عنوان بهترین فیلم دهه نود سینمای ایران

arrow  پرهيز از رويا پردازی / یادداشت عزیزالله حاجی مشهدی برای فیلم «خانه پدری» به عنوان دومین فیلم برتر دهه نود سینمای ایران

 

پربیننده ترین نقدها و یادداشت ها

  New Page 1 New Page 1

فروش فیلم های روی پرده

:: به تومان ::

799,916,000

1 - شین

>> جدول کامل  -  فروش سال 0

New Page 1 New Page 1

تولیدات جدید

درب

درب ( هادی محقق)

بازیگران: هادی محقق، محمدظاهر اقبالی و روح الله برزگر

ضد

ضد (امیرعباس ربیعی)

بازیگران: مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی

شهرک

شهرک (علی حضرتی)

بازیگران: ساعد سهیلی، کاظم سیاحی، مهتاب ثروتی، همایون ارشادی، رویا جاوید نیا، شاهرخ فروتنیان، مرتضی ضرابی، ساقی حاجی‌پور

۲۸۸۸

۲۸۸۸ (کیوان علیمحمدی، علی‌اکبر حیدری)

بازیگران: حمیدرضا پگاه، شیرین ‌اسماعیلی، مرتضی ‌اسماعیل ‌کاشی، سیاوش مفیدی، ساناز ‌مصباح، رضا داوودوندی، شیوا فلاحی، عادله ‌گرشاسبی، نرگس ‌محمدی، علی اوجی با یاری: حامد کمیلی، هادی ‌حجازی‌فر، امین ‌حیایی، کامبیز ‌دیرباز، سام ‌درخشانی، احمد ‌مهرانفر، کوروش ‌تهامی، سعید ‌چنگیزیان، کامران ‌تفتی، رامین ‌ناصرنصیر، میلاد ‌رحیمی

موقعیت مهدی

موقعیت مهدی (هادی ‌حجازی‌فر)

بازیگران: هادی ‌حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید ‌آقاپور

شب طلایی

شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)

بازیگران: محمدحسن ‌معجونی، یکتاناصر، مریم ‌سعادت، بهناز ‌جعفری، مسعود ‌کرامتی، سوگل ‌خلیق، بهناز ‌جعفری، سینا ‌رازانی، علی باقری، امیر محمدی، بابک ‌بهشاد، ناصر ‌هاشمی، بهادر ‌مالکی، زهرا ‌بهروزمنش، شکوفه ‌هاشمیان، علی پاشا، نساء افرنگه، پانته آ کیقبادی، فرسیما میرچی، سارینا یوسفی، علیرضا ساره درودی

هناس

هناس (حسین دارابی)

بازیگران: مریلا ‌زارعی، بهروز ‌شعیبی، وحید ‌رهبانی، سیاوش ‌طهمورث، سولماز ‌غنی، امین ‌میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری

ماهان

ماهان (حمید شاه حاتمی)

بازیگران: همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان

برف آخر

برف آخر (امیرحسین عسگری)

بازیگران: امین ‌حیایی، لادن ‌مستوفی، مجید ‌صالحی و نوشین مسعودیان

علفزار

علفزار (کاظم دانشی)

بازیگران: پژمان ‌جمشیدی، سارا ‌بهرامی، ستاره ‌پسیانی، ترلان ‌پروانه، مهدی زمین پرداز، عرفان ‌ناصری، یسنا ‌میرطهماسب، مائده ‌طهماسبی، رویا ‌جاویدنیا، فرخ ‌نعمتی، مهران ‌امام ‌بخش، ستایش ‌رجایی‌نیا، صدف اسپهبدی، متین حیدری نیا، محمد ‌معتضدی، بنیامین نوروزی، آدرینا توشه، حسین ولی‌زاده، علی امیرخلیلی، محمدمهدی احدی، ارشیا، توکلی، سپهر گندمی

>>  مشاهده لیست کامل تولیدات جدید

سی نت  >> اخبار و مطالب  >> مشاهده متن اخبار

اختصاصی سی نت (سینما شبکه)

30 یادداشت کوتاه برای 30 فیلم بلند / یادداشت های کوتاه احمد شاهوند از فیلم های سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

:: 2 اسفند 1397  8:02:45 PM  ::

هوتن شکیبا و الناز شاکردوست در نمایی از فیلم «شبی که ماه کامل شد»

هوتن شکیبا و الناز شاکردوست در نمایی از فیلم «شبی که ماه کامل شد»

 

سی نت:

«23 نفر»
فیلم جمع و جور و محترم و یکدستی است که موفق می شود ماجرای 23 نفر از نوجوانان ایرانی که سال 1361 در جنگ ایران و عراق اسیر شدند را بی لکنت و با فضاسازی نسبتا موفق و با چند فصل ماندگار تعریف کند و به پایان دراماتیکی هم برسد. بازی نوجوانان و همچنین بازی آلبو عبادی در نقش ملاصالح قابل تامل است.

«آشفته گی»
فریدون جیرانی در مسیر جدید تجربه گرایی اش، اینبار شکل و شمایلی جدید در قاب بندی را برای روایت داستانی قدیمی و کهنه به کار گرفته که به اعتقاد بنده به نتیجه درخشانی ختم نشده است.
جیرانی که زمانی داستان گوی خوبی بود، تمام انرژی اش را صرف ساخت فضا کرده و از داستان غافل شده است.

«ایده اصلی»
فیلمنامه «ایده اصلی» با کمی ارفاق، درجه یک است و مهندسی شده که رودست هایش درآمده است. اما فیلم متاسفانه در اجرا و بخصوص در تدوین با اینکه تدوینگر درجه یکی چون بهرام دهقانی را با خود دارد، ضربه خورده است.
فیلم در بازگشت های دوباره و سه باره اش به نقطه شروع داستان که هر بار از زاویه دید یکی از شخصیت ها روایت می شود، در حد مرگ سعی می کند تماشاگر را شیرفهم کند. در صورتی که حتی می توانست به تکرار یک دیالوگ یا یک موقعیت خاص، بسنده کند. چند کادره شدن تصویر هم هیچ کارکردی ندارد و نتوانسته به تعلیق کمک کند. فقط موسیقی بهزاد عبدی است که با حجم زیاد و ریتم تند به کمک تعلیق و غافلگیری آمده است.
«ایده اصلی» یک فیلم بدنه است که لزوم ساخته شدنش حس می شود. فیلم در تدوین مجدد، خیلی بهتر از نسخه فعلی خواهد شد.

«بنفشه آفریقایی»
فیلمی که با ریتم کند و ملال آور پس از گذشت یک ساعت هنوز شروع نشده و نتوانسته کاراکترهایش را درست و به موقع معرفی کند، ایده متفاوتش در حد ایده باقی می ماند.
ایده کنار هم قرار گرفتن یک زن با همسر سابق و همسر فعلی که به خودی خود جذاب است و جسورانه، عملا در ساخت و پرداخت به هدر رفته است.
یک عقبگرد اساسی نسبت به «عصر جمعه» برای مونا زندی حقیقی پس از سیزده سال دوری از سینمای داستانی.

«پالتو شتری»
در روزگاری که سینمای ایران در تسخیر کمدی های سطحی و پیش پا افتاده است، «پالتو شتری» کمدی نسبتا موفق و دغدغه مندی است که خیلی دیر شروع می شود و اضافات زیادی دارد.

«تیغ و ترمه»
کیومرث پوراحمد زده است به سیم آخر. «تیغ و ترمه» شاید ضعیف ترین و یا درست تر است که بگویم بدترین فیلم کارنامه پوراحمد است. فیلم در همان ده دقیقه اول عملا به پایان می رسد. فصل اول که ناگهان موسیقی می آید و کسی خودش را از ساختمان پرت می کند پایین و همچنین فصل نمایشگاه نقاشی، حتی اشکال تدوین و معرفی شخصیت دارد. پوراحمد با همین روند پیش می رود و حتی نمی تواند از پس یک روایت ساده برآید. حتی یادش می رود وقتی فلاش بک می زند، باید برگردد به زمان حال. فیلم در حالی در فلاش بک تمام می شود که داستان زمان حال همچنان بلاتکلیف است.
به قول قیصر که می گفت: «اگه قراره روزگاره که هرکسی پیر میشه دلشم کوچیک بشه، خدایا منو هیچ وقت پیر نکن که اصلا حوصلشو ندارم» کاش فیلمسازای خوب و درجه یک سینمای ایران هیچ وقت پیر نشن. پیری بد دردیه.

«جان دار»
فیلم شروع فوق العاده ای دارد و خیلی سریع می رود سراغ بحران و ریتم تند فیلم تا انتها ادامه می یابد و در این بین شاهد یک کارگردانی مسلط از دو فیلمساز جوان هستیم که حواسشان به همه چیز هست بخصوص به بازی ها که یک دو جین بازی یکدست و بی نقص از نسل های مختلف بازیگری در این فیلم وجود دارد. از فاطمه معتمدآریا و مسعود کرامتی گرفته تا حامد بهداد و جواد عزتی که فوق العاده است و بازیگر جوانی چون علی شادمان.
منهای پایان بندی که بی رمق است، چند فصل ماندگار در این فیلم وجود دارد که حیف است به آن ها اشاره نشود: فصل رویارویی اسما و یاسر در محل کار یاسر و همچنین فصل درگیری در شب عروسی.

«جمشیدیه»
وقتی زمینه چینی برای رسدن به نقطه عطف اول بر پایه تصادف شکل می گیرد - امیر (حامد کمیلی) تصادفا آگهی ترحیم را می بیند - می شد پیش بینی کرد که فیلمنامه نویسان از شکل گیری و نمایش نقطه عطف دوم فیلمنامه شان عاجز باشند. انتظار و تعلیقی که فیلم ایجاد می کند، به سطحی ترین شکل ممکن به سرانجام می رسد.
اکثر کاراکترها تیپ هستند: از فرزندان مقتول که طبق کلیشه های فیلم های اینچنینی بی مقدمه و بی زمینه چینی، از خون پدرشان نمی گذرند و فقط به قصاص فکر کرده و مدام داد و هوار می کنند، پدر امیر که نقش اش را کیومرث پوراحمد بازی می کند، بیش از حد خوش بین است و خونسرد که در بخش هایی هم باعث خنده می شود. دیگر دوستان امیر و ترانه و حتی خواهر امیر و مادر ترانه هم در حد شبهی بیش نیستند. شاید تنها شخصیت پرداخت شده فیلم همسر مقتول باشد که اجرای درست پانته آ پناهی ها آن را مجزا از دیگر کاراکترها کرده است. سعید چنگیزیان هم از پس بازی در نقش وکیل به خوبی برآمده است.
سارا بهرامی پس از نقش آفرینی درجه یک در «دارکوب» که برایش تحسین نویسندگان و سیمرغ بلورین را به همراه داشت، در «جمشیدیه» تمام سعی اش را می کند تا همچنان بهترین باشد، اما ضعف شخصیت پردازی از یک طرف و عدم کنترل کارگردان از طرفی دیگر، این تلاش را ناکام گذاشته است.

«حمال طلا»
پلان سکانس های فکر شده و استادانه در کنار بازی خوب و تحسین برانگیز پیام احمدی نیا در برابر فیلمنامه ای دو پاره و نچندان جوندار، دومین - و نه اولین - فیلم بلند تورج اصلانی را تماشایی کرده است.
فیلم تا جایی که رضا و لویی برای اولین بار رودست می خورند، روپا و قدرتمند است.

«خون خدا»
در اکثر فصل های دو نفره فیلم، کارگردان حتی از نمایش موقعیت دو کاراکتر نسبت به هم ناتوان است. آنقدر خط فرضی به اشکال مختلف شکسته می شود که حتی نمی توان موقعیت آدم ها را نسبت به یکدیگر تشخیص داد. مثال بارزش فصل قمه زنی است. کارگردان در اولین فیلمش هم از این حیث، رکورددار بود.
دوازده سال پیش، در فیلم «روز برمی آید» ساخته بیژن میرباقری، سعید شاهسواری شکل جدیدی را برای تدوین گفتگوهای دو نفره و چند نفره پیاده کرد که به شدت با فضای فیلم همخوانی داشت. بیننده روی چهره یک شخصیت، دیالوگ دیگری را از او می شنید. در «خون خدا» هم این شیوه انجام شده اما وقتی شخصیت مقابل قرار است تا پایان حتی یک کلمه حرف نزند، عملا هیچ کارکردی ندارد و کاملا ادایی است.
وقتی حتی اصول اولیه فیلمسازی سهوا (از روی نابلدی) و عمدا (از روی تظاهر به متفاوت بودن) زیر پا گذاشته می شود، توقع دیگر باقی نمی ماند.

«درخونگاه»
سیاوش اسعدی در فیلم «درخونگاه» نشان می دهد که دغدغه تصویر دارد و مدیوم «سینما» را به خوبی می شناسد. «درخونگاه» به لحاظ فنی، درجه یک است و تحسین برانگیز. نورپردازی، قاب ها، تدوین، موسیقی متن، تیم بازیگری بخصوص امین حیایی، ژاله صامتی، پانته آ پناهی ها و گل سرسبدشان نادر فلاح معرکه هستند و شایسته تقدیر.
اما فیلم ضربه اساسی را از فیلمنامه خورده است. پنهان کاری مادر و دختر که همان ده دقیقه اول برای بیننده به عنوان عنصر تعلیق به صورت سربسته آشکار می شود، باعث می شود تماشاگر از قهرمان جلو بیفتد و بیننده منتظر باشد عکس العمل قهرمان را در برابر این پنهان کاری ببیند. فیلمساز تا یک سوم نهایی این انتظار را هم برای قهرمان و هم برای تماشاگر کش می دهد تا به نقطه عطف اول که قاعدتا باید دقیقه30 شکل می گرفت، برسد. برای همین است که بدنه فیلم، کشدار است و خالی و فیلمساز مجبور می شود در عرض حرکت کند.

«دیدن این فیلم جرم است»
فیلم تا جایی که امیر از حق خود می گذرد، خوب است و خوش ساخت و خوش ریتم. اما وقتی پای شرط «سیلی» به میان می آید، فیلم در تمام ابعادش به یکباره سقوط می کند. شعارهای سیاسی و شخصیت پردازی های تک بعدی هر دو طرف ماجرا، فیلم را به یک اثر خنثی تبدیل کرده است.

«روزهای نارنجی» (آرش لاهوتی)
والا به پیر به پیغمیر دوربین روی دست، تعریف دارد. وقتی شخصیت پردازی و بازی هدیه تهرانی نتوانسته اضطراب را بیرونی کند، با تکان های سرسام آور دوربین، اضطراب مورد نظر کارگردان منتقل نمی شود. اضطراب با نمای مدیوم چند باره از باغ رنگی پرتقال، منتقل نمی شود. در طول فیلم حتی یک نمای ثابت ندیدم. دوربین روی دست نه تنها در این فیلم در هیچ یک از نماهایش کارکردی ندارد، بلکه فیلمبردار با پن و تیلت های بی مورد، کار تدوین گر را راحت و زحمت کارگردان را هم به دوش کشیده است.
در فیلم در چند جا دوربین، بازیگر را از پشت سر قاب گرفته و از بک گراند به پشت سر بازیگر فوکوس می کند. به چه دلیل؟ با چه کاربردی؟ ما پشت سر بازیگر را به وضوح ببینیم که مثلا به درونش راه پیدا کنیم؟
«روزهای نارنجی» حتی ضد مرد هم هست. مردها در فیلم یا بد (کاظم / مهران احمدی) هستند و هوس باز (یعقوب / رضا استادی) یا منفعل و بی خاصیت (مجید / علی مصفا) تا حدی که ساکش را جمع می کند که مثلا به نشانه قهر خانه را ترک کند.

«زهرمار» (جواد رضویان)
«زهرمار» که سه بازیگر درجه یک کمدی را با خود دارد، هیچ رنگ و بویی از کمدی نبرده است. یک فیلم مثلا تلخ اجتماعی سفارشی شعاری است که فقط و فقط دو بازی خوب و درجه یک از شبنم مقدمی و سیامک انصاری دارد. پیشنهاد می کنم رضویان که پتانسیل ساخت فیلم کمدی درست و حسابی را دارد، فیلم اجتماعی نسازد. او با توجه به سوابق کارگردانی تلویزیونی اش، توانایی این را دارد سینمای کمدی داغون ایران را ارتقا دهد.

«سال دوم دانشکده من»
برآیند نگاه اجتماعی دخترانه صدرعاملی و نگاه تلخ و ناامیدانه پرویز شهبازی به فیلم محافظه کار «سال دوم دانشکده من» ختم‌شده است. رفاقت و عشق فیلم نه به اوج‌می‌رسد نه به بحران. حوصله سر بر است و بیش از حد خوشبینانه اما همین که بازگشتی است به حال و هوای سه گانه دخترانه صدرعاملی، قدم مثبتی است.

«سرخپوست»
همه چیز در «سرخپوست» سر جایش است و به اندازه و «سینما» شده. از کارگردانی گرفته تا فیلمبرداری و تدوین و موسیقی و طراح صحنه و بازی ها. فضاسازی فیلم درجه یک است و شخصیت سرگردش به شدت درآمده است.
تنها ضعف فیلم، کم ملاط بودن فیلمنامه و یکنواخت بودنش در بدنه اصلی است. جستجوی سرگرد برای پیدا کردن زندانی در یک سوم میانی کمی کشدار است و فیلمنامه نویس نتوانسته مواد و مصالح درست و درمونی برای ایجاد تعلیق هرچه بهتر، دست و پا کند.
فیلم به لحاظ بازی، تجربه ای است گرانبها برای نوید محمدزاده. نوید با ظرافت هایی که برای اجرای نقش سرگرد به کار گرفته، ثابت می کند بازی در سکوت را هم به خوبی بلد است.

«سمفونی نهم»
«سمفونی نهم» در ادامه روند تجربه گرایی محمدرضا هنرمند در گونه های مختلف، در مجموع فیلم موفقی نیست. با اینکه برایش بیش از حد و اضافه هزینه شده است.
فیلم یک داستان اصلی دارد و در این بین هم سرکی به مرگ های مهم ترین شخصیت های تاریخی ایران و جهان کشیده می شود. دو فصل مرگ کوروش و امیرکبیر، بیشتر از آنکه تاثیرگذار باشد، فانتزی است. بخصوص فصل کوروش که همه چیز انگار در جهت تنزل جایگاه اوست. فصل هیتلر جذاب است و در فصل رابعه خاتون، عاشقانه اش درآمده است. اما هیچ منطقی برای پرداختن به این فصل ها وجود ندارد و می توان به راحتی آن ها را طی روند داستان جابه جا کرد.
و فصل اصلی که عملا به صورت جداگانه، جذابیتی برای دنبال کردن ندارد. یک تعقیب و گریز است شاید برای فرار از مرگ. با بازی همیشگی و نچسب محمدرضا فروتن.

«سونامی»
بزرگ ترین مشکل فیلم نداشتن قهرمان است. فیلمنامه مدام بین انتخاب قهرمان از میان مرتضی نژادی (بهرام رادان) و بهداد مقیمی (مهرداد صدیقیان) در نوسان است و تماشاگر برای پیگیری سرنوشت و داستان یکی از این دو شخصیت تا پایان بر سر دوراهی می ماند.
به این بلاتکلیفی اضافه کنید شخصیت پردازی ضعیف مربی (علیرضا شجاع نوری) را که به جای اینکه وسط ماجرا باشد و نقش تعیین کننده ای داشته باشد، ترجیح می دهد کنار بایستد و ناظر بماند.
با این تفاسیر میلاد صدرعاملی در فصل های تمرین و مبارزه آخر نشان می دهد که بر مدیوم و ژانری که انتخاب کرده نسبتا مسلط است و سربلند از آزمون اولین کارگردانی سینمایی بیرون می آید.

«شبی که ماه کامل شد»
توقع نداشتم نرگس آبیار بتواند چنین فیلمی بسازد. یاد ندارم که هیچ یک از فیلمسازان زن سینمای ایران حتی در ذهن شان به ساخت چنین بیگ پروداکشنی حتی فکر کرده باشند.
آبیار موفق می شود از پس یک تریلر عاشقانه به خوبی برآید. فیلم نزدیک به 140 دقیقه است، اما ریتم تند و فصل های تاثیرگذار و روند شخصیت پردازی طوری است که این تایم زیاد اصلا و ابدا به چشم نمی آید و حتی فصلی در فیلم نیست که اضافه به نظر برسد. همه چیز سر جایش است. «شبی که ماه کامل شد» هم در فیلمنامه - از معدود فیلمنامه های درست و درمون با نقاط عطف و گره افکنی ها و شخصیت پردازی های استادانه جشنواره تا پایان روز پنجم - و هم در کارگردانی - توانایی آبیار بخصوص در خلق فصل های مربوط به عبدالمالک و گروهش - درخشان است.
ضمن اینکه الناز شاکردوست در سال های اخیر پس از «خفه گی»، یک نقش آفرینی تحسین برانگیز دیگر به کارنامه اش اضافه می کند، فیلم دو بازی ماندگار و جایزه بگیر هم دارد: هوتن شکیبا در نقش عبدالحمید ریگی و فرشته صدرعرفایی در نقش غمناز، مادر عبدالحمید. هر دو معرکه هستند و درجه یک.

«طلا»
پرویز شهبازی در «طلا» به روزهای خوبش برگشته است. فیلم، حتی از «عیار 14» هم بهتر است و در کنار «دربند» و در یک قدمی «نفس عمیق» می ایستد.
«طلا» ضمن اینکه به روز است، چهار جوان امروزی هم دارد که سه تایشان تبدیل به «شخصیت» می شوند: منصور (هومن سیدی)، دریا (نگار جواهریان) و لیلا (طناز طباطبایی). شهبازی حتی موفق می شود یک پدربزرگ خلق کند که حضور موثری در روند داستان دارد. شاید از معدود دفعاتی باشد که در جشنواره امسال «شخصیت» به معنای واقعی دیدم. ای کاش شهبازی به کاراکتر «رضا» با بازی مهرداد صدیقیان هم بیشتر بها می داد تا جمع چهارنفره کامل تر می شد.
فقط می ماند یک نکته. در تعجبم چنین خطای تکنیکی چرا باید از شهبازی سر بزند: فصل فینال (ماقبل پایانی)، ناگهان زاویه دید سوم شخص بی هیچ دلیل منطقی و روایی به «پی او وی» تغییر می کند.

«غلامرضا تختی»
یک فیلم بیوگرافیک درجه یک که مشخص است برایش زحمت فراوان کشیده شده. موضع توکلی در برابر شخصیت تختی، محافظه کارانه است و حتی سعی نکرده به وی نزدیک شود. اما سند ماندگاری است از زندگی غلامرضا تختی در قالب یک فیلم‌ سینمایی و چقدر درخشان است فضاسازی، فیلمبرداری و طراحی صحنه و لباس که اوجش مسابقه فینال المپیک ملبورن است و مشاجره در رختکن.
فقط می ماند یک نکته: بازی بازیگران نقش تختی بخصوص بازیگران نقش های جوانی و میانسالی، نقطه ضعف فیلم است. از توکلی توقع بیشتری می رفت که توان مضاعفی روی بازی گرفتن از نابازیگرانی که قرار است کاراکتر «غلامرضا تختی» را بازی کنند، بگذارد.

«قسم»
ارائه درست و با جزئیات اطلاعات در طول فیلم و شخصیت های نسبتا پرداخت شده تمامی مسافران اتوبوس، «فیلمنامه» فیلم را به یکی از بهترین فیلمنامه های جشنواره سی و هفتم تبدیل کرده است. به اینها اضافه کنید کارگردانی سخت و تحسین برانگیز تنابنده را که از «قسم» یک فیلم دیدنی و درجه یک ساخته است که تا انتها تماشاگر را می کشاند. نقطه اوج فیلم هم عالی از کار درآمده و مشخص است که برایش زحمت فراوان کشیده شده است.
مهناز افشار یکی از بهترین نقش های کارنامه بازیگری اش را در این فیلم به ثبت رساند و در سالی که شاهد بازی های نچندان ماندگار از بازیگران زن در جشنواره بودیم، او قطعا یکی از نامزدهای بازیگری خواهد بود.
«قسم» پس از «گینس» به عنوان دومین ساخته تنابنده یک جهش بلند در کارنامه کارگردانی سازنده اش است.

«قصر شیرین»
فیلم، بازگشتی است به دوران درخشان میرکریمی در اواسط دهه هشتاد. همه چیز در «قصر شیرین» درست است و به جا. شروع، ادامه و پایان بندی به موقعی دارد و مهم تر از همه چیز، داستانش را بی لکنت و بدون وقت تلف کردن، تعریف کرده و به موقع تمام می کند. یکی از بهترین پایان بندی های جشنواره امسال در دوره ای که فیلمسازان، همچنان برای فرار، «پایان باز»، گزینه اولشان است.
فیلم یک حامد بهداد درست و کنترل شده دارد و چند بازی درخشان بخصوص از دو کودک خردسال که معرکه اند.

«ماجرای نیمروز2: ردخون»
محمدحسین مهدویان برخلاف «ماجرای نیمروز» که بر بازسازی مستندگونه وقایع سال 1361 تاکید داشت، در «رد خون» موفق می شود از بطن اتفاقات سال 1367 که به عملیات مرصاد ختم می شود، وجه دراماتیک اثر را پررنگ کرده و فیلم را متمرکز بر رابطه افشین، کمال و سیما کند. به همین دلیل است که عملیات مرصاد در فیلم در پس زمینه قرار می گیرد. همه چیز در فیلم عالی است.. از کارگردانی و فیلمبرداری و تدوین و موسیقی گرفته تا طراحی صحنه درجه یک و بازی های تحسین برانگیز جواد عزتی، هادی حجازی فر و بهنوش طباطبایی.

«متری شیش و نیم»
کارگردانی روستایی در «متری شیش و نیم» جاه طلبانه است و فراتر از «ابد و یک روز». و چند فصل درجه یک و معرکه دارد. مثل فصل تعقیب و گریز ابتدایی که به زنده به گور شدن مواد فروش ختم می شود یا فصل به دام انداختن یکی از خرده فروش های ناصر که مامورها با کمک سگ مواد جاساز شده را پیدا می کنند یا فصل پیدا کردن ناصر خاکزاد در خانه اش یا دوئل ناصر و صمد در دادگاه سر وزن بسته های مواد یا فصلی که صمد در ماشین در حضور ناصر، کشته شدن بچه همکارش را به او نسبت می دهد یا فصل پایانی. روستایی در میزانسن و تسلط بر اجزای صحنه و بازی ها نسبت به فیلم اولش بسیار مسلط تر نشان می دهد.
اما فیلمنامه نسبت به کارگردانی، نه تنها قوی نیست بلکه ضعف هایی هم دارد. بزرگ ترین مشکل فیلم، تغییر لحن در یک سوم پایانی است. جایی که فیلمنامه نویس، پلیس را به یکباره رها می کند و به سمت دزد متمایل می شود و آنقدر پیش می رود تا تماشاگر حتی برایش اشک بریزد. در فصل ملاقات آخر خانواده با ناصر، تغییر لحن فیلم به اوج می رسد.
بازی پیمان معادی در نقش یک پلیس، عالی است و بهترین بازی کارنامه بازیگری اش است. نوید محمدزاده تمام سعی اش را کرده که بهترین باشد، اما چیز جدیدی به کارنامه اش اضافه نمی کند.

«مردی بدون سایه»
در شروع فیلم، شاهد یک تعقیب و گریز خونین هستیم. مردی قمه به دست به دنبال زنی چادری است و نهایتا او را در یک میدان بزرگ و خلوت بیرون شهر گیر می اندازد و به بدترین شکل ممکن هم زن را می کشد و هم خودش را. این فصل با نمای هلی شات از پیکر بی جان این دو نفر در وسط میدان و آدم هایی که آرام به آنها نزدیک می شوند به پایان می رسد.
در ادامه متوجه می شویم تصاویر فوق بخش هایی از یک فیلم مستند هستند که شخصیت اصلی فیلم آن را ساخته است. سوال اصلی اینجاست. یا کارگردان در صحنه واقعی مذکور، دوربین به دست آماده بوده تا دو قتل واقعی را تصویربرداری کند آن هم با دوربین پرنده، یا تمامی فصل فوق، در خوشبینانه ترین حالت، بازسازی یک واقعه مستند است و تماما ساخته شده است.
فرضیه دوم، رد است چون چندبار کارگردان اعلام می کند که مستندساز است و فیلم فوق، تصاویر مستند است. پس می ماند فرضیه اول که در این صورت فیلم «مردی بدون سایه» در پایان فصل اولش، عملا به پایان رسیده است. ادامه فیلم و ماجرای بدبینی کارگردان مستندساز به همسرش و اتفاقاتی که در پی می آید، سطحی، پیش پا افتاده، شعاری و حتی در جاهایی کاریکاتوری است.
حیف از حضور لیلا حاتمی و نادر فلاح در این فیلم. علی مصفا هم که در این جشنواره با انتخاب نقش هایش نشان داد که هیچ ارزشی برای خود و کارنامه بازیگری اش قائل نیست.

«مسخره باز»
«مسخره باز» سرشار از سینماست. همایون غنی زاده در اولین تجربه سینمایی اش، «سینما» را به ما هدیه می دهد. فیلم به لحاظ فنی بسیار غنی است. از فیلمبرداری درجه یک علی قاضی گرفته تا طراحی صحنه، جلوه های ویژه، چهره پردازی و تدوین استادانه هایده صفی یاری و همینطور بازی های تحسین برانگیز صابر ابر، بابک حمیدیان، داریوش موفق و گل سرسبدشان علی نصیریان تا میزانسن های عجیب و غریب و به غایت سینمایی همه و همه در خدمت یک بازی شیطنت آمیز هستند. چقدر زیبا و باشکوه است ارجاع هایی که به تاریخ سینمای ایران و جهان شده است: از «کازابلانکا» و «پاپیون» و «هوانورد» و «بیل را بکش» و ... تا «هزاردستان».
«مسخره باز» داستان یک عشق سینما و بازیگری را روایت می کند که شاگرد یک سلمانی است و سینما را از داخل کمد و با تلویزیون پرتابلش تخیل می کند. یک روایت تازه و جدید و پر از جلوه های بصری چشم نواز. درجا زدن فیلمنامه در یک سوم پایانی که چند پایان برای فیلم رقم زده است، «مسخره باز» را از رسیدن به یک شاهکار ماندگار بازداشته است.

«معکوس»
آشفته و سردرگم‌ و بی منطق هم در‌ روایت و شخصیت پردازی و هم در کارگردانی. شاید تنها نکته مثبت اولین تجربه پولاد کیمیایی، احیای چند نسل از بازیگرانی است که فراموش شده بودند: پروانه معصومی، اکبر زنجانپور، سیاوش طهمورث و شهرام حقیقت دوست.

«ناگهان درخت»
یزدانیان از ذوق استقبال بیش از حد نویسندگان از «در دنیای تو ساعت چند است؟» برای ساخت فیلم دومش «ناگهان درخت» حتی موفق نشده از روی دست خود کپی کند. فیلم، نامنسجم، پراکنده و ملال آور است از تصاویر و یا بهتر است بگویم عکس هایی نوستالژیک و مثلا عاشقانه، نه عشقی در کار است و نه تجلیلی از مقام مادر.
«رشت» فیلم، کاریکاتوری است از آنچه که در «در دنیای تو ساعت چند است؟» دیده بودیم و همه اینها ناشی از شیفتگی فیلمساز به نخستین اثرش است. امیدوارم یزدانیان که در فیلمسازی تازه اول راه است، در عنوانبندی ابتدایی دومین فیلمش به پایان نرسیده باشد.

«یلدا»
زن جوانی (مریم کمیجانی) همسر مسن اش (ضیاء) را سهوا یا عمدا (نمی دانیم) به قتل رسانده و حالا قرار است در بلندترین شب سال (شب یلدا) در یک برنامه تلویزیونی به نام «لذت عفو» تنها دختر مقتول (مونا ضیا) رضایت بدهد. می توان با همین یک خط، فیلمنامه ای پر و پیمون و پر از تعلیق نوشت. اما با ضعیف ترین و پیش پا افتاده ترین فیلمنامه روبرو هستیم. بیش از نیمی از زمان فیلم، صرف دیدن برنامه «لذت عفو» می شود و مثلا قرار است این مقدمات طولانی در خوشبینانه ترین حالت، اضطراب و استرس مریم را زیاد کند. هر دو طرف این ماجرا به سطحی ترین شکل ممکن پرداخت شده اند طوری که نه مریم همدلی برانگیز می شود نه مونا ضد قهرمان. آن گره کوچک هم که در یک سوم پایانی ایجاد می شود، عملا کارکردی در اصل ماجرا ندارد.
فیلم بیشتر به فیلم پشت صحنه چنین برنامه هایی شبیه است تا اینکه یک فیلم سینمایی مستقل باشد. دوربین در بیش از نیمی از فیلم، نقش دوربین برنامه «لذت عفو» را بازی می کند تا جایی که حتی زیرنویس برنامه روی تصویر هم می آید. کارگردان حتی به فکرش هم نرسیده که دوربین برنامه و دوربین فیلم را تفکیک کند.
مسعود بخشی که فیلم مستند خوب و درجه یک «تهران انار ندارد» را در کارنامه دارد، در دومین فیلم سینمایی اش - پس از «یک خانواده محترم» - هم از یک فیلمساز تازه کار عقب تر است.

 

منبع: سی نت (سینما شبکه)

6714 - احمد شاهوند

...............................................

کلاکت  اثر مرتبط:

شبی که ماه کامل شد - Shabi Ke Maah Kamel Shod        >> مشاهده اطلاعات کامل

................................................

arrow  دیگر اخبار مربوط به سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر (289 خبر):

289 - رقابت نزدیک «سرخپوست» و «متری شیش و نیم» / بهترین های جشنواره سی و هفتم فیلم فجر به انتخاب نویسندگان سی نت

288 - 30 یادداشت کوتاه برای 30 فیلم بلند / یادداشت های کوتاه احمد شاهوند از فیلم های سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

287 - ایده آلیست نباشیم / جمع بندی مازیار معاونی از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به قلم

286 - جشنواره اي جان دار / یادداشت کوتاه فرهاد خالدی نیک به كيفيت آثار جشنواره سي و هفتم

285 - ناگهان سینما / تحلیل سیدجواد صفوی بر سی و هفتمن جشنواره فیلم فجر

284 - وقار بازیگری / مرور نیما بهدادی مهر بر بهترین نقش آفرینی های کارنامه علی نصیریان به بهانه کسب نخستین سیمرغ بلورین

283 - به رنگ خون ، خیانت و قتل / تحلیل و بررسی مجتبی اردشیری از ژانرهای غالب جشنواره سی و هفتم فیلم فجر

282 - از امین حیایی تا نوید محمدزاده / یادداشت مهدی تیموری برای بهترین بخش جشنواره سی و هفتم فیلم فجر: بازیگر نقش اول مرد!

281 - بازگشت میرکریمی به اوج / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم «قصر شیرین»

280 - برداشت کوتاه / یادداشت حمید سلجوقی درباره چند فیلم از جشنواره سی و هفتم

279 - ده فیلم ، ده فصل ماندگار / یادداشت زرنوش محمدی از سکانس های دیدنی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

278 - یک کارگردانی شسته‌رفته / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم «بنفشه آفریقایی»

277 - امیدوار به سینمای ایران با بهترین فجر یک دهه اخیر / تحلیل مهدی تیموری از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

276 - ضیافتی به میزبانی صاحب سبک ها / یادداشت شبیر نعلبندیان برای چند فیلم جشنواره سی و هفتم فیلم فجر

275 - می توانست شیرین تمام شود ... / یادداشت پاشا ابراهیمی درباره ی جشنواره سی و هفتم فیلم فجر

274 - شماره یازدهم نشریه الکترونیکی سی نت ویژه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد

273 - این‌ها فیلم نیستند / یادداشت ایمان آیینه دار برای چند اثر نامطلوب جشنواره فیلم فجر سی و هفتم

272 - کارگردانی خوب در خدمت هیچ! / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم های «شبی که ماه کامل شد» و «ناگهان درخت»

271 - "شبی که ماه کامل شد" با شش سیمرغ فاتح سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

270 - "شبی که ماه کامل شد" با ۱۳ نامزدی در صدر / اسامی نامزدهای سی و هفتمین جشنودره فیلم فجر اعلام شد

269 - احترام به زبان سینما / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم "آشفته گی"

268 - طلای ناب / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم "طلا" ساخته پرویز شهبازی

267 - میان عشق و وظیفه / یادداشت سیدرضا صائمی برای فیلم «سرخپوست» ساخته نیما جاویدی

266 - همایون سینمای ایران / یادداشت آرش عنایتی برای فیلم سینمایی «مسخره باز» ساخته همایون غنی زاده

265 - کارگردان های سربلند / نگاهی به فیلم های «جان دار»، «سونامی» و «قسم» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 9

264 - اثری مطلوب در گام دوم / یادداشت مصطفی محمودی برای فیلم «متری شیش و نیم» ساخته سعید روستایی

263 - از کازابلانکا تا هزاردستان / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «مسخره باز» ساخته همایون غنی زاده

262 - قدرت در توجه مناسب به سینمای قصه گو / یادداشت علی دهباشی برای فیلم «جان دار» ساخته حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری

261 - تصمیم نوید محمدزاده به صلاح خودش و سینمای ایران نیست / یادداشتی از کیوان کثیریان

260 - استقبال اهالی غرب تهران از پردیس تازه تاسیس «ایران مال» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

259 - اکران ویژه فیلم سیروس الوند فردا یکشنبه 21 بهمن ماه در پردیس سینمایی چارسو

258 - مدیر سینما آزادی اعلام کرد: افزایش چشمگیر سانس‌های فوق‌العاده در جشنواره سی و هفتم

257 - «متری شش و نیم» را با نیم کره چپ و «سرخ‌پوست» را با نیم کره راست ذهنم فیلمبرداری کردم/ ناگفته‌های «هومن بهمنش» پرکارترین فیلمبردار جشنواره فیلم فجر

256 - پیشنهادم انتخاب 15 فیلم در بخش سودای سیمرغ و 13 فیلم در بخش نگاه نو بود /10 فیلم با 7 رای انتخاب شدند

255 - هوتن شکیبا: بازی در مدیوم‌های مختلف تفاوت چندانی ندارد

254 - محمد امامی سهمی در «جاندار» ندارد/ حساسیت فاطمه معتمدآریا به پول‌های کثیف

253 - تکان دهنده و حرفه ای / یادداشت مجتبی محمودی شرق برای فیلم «قسم» ساخته محسن تنابنده

252 - پس از ۵ ماه هنوز از تلویزیون طلب دارم/ زمین‌خوردن یک «حمال طلا»

251 - «دیدن این فیلم جرم است» هم به جمع فیلم‌های سانس ویژه‌ای پیوست

250 - روایت قاضی شهریاری از پرونده‌های قضایی فیلم فجر / "قسم" را پسندیدم

249 - حاشیه‌های «ماجرای نیمروز ۲» و «خون خدا» در تلویزیون

248 - بهرام رادان: بازی در یک فیلم‌ ورزشی رویای من بود

247 - بیش از ۱۰ سانس فوق‌العاده در یک شب برای فیلم «متری شیش و نیم» روستایی

246 - رنگ آمیزی مشروطه / یادداشت آرش عنایتی برای مستند «بهارستان خانه ملت» ساخته بابک بهداد حاضر در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

245 - سرگردان میان موضوعات گوناگون / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «سونامی»

244 - جدال نابرابر میان دو ذهن هوشمند / یادداشت شبنم محمود ی شرق برای فیلم «سرخپوست» ساخته نیما جاویدی

243 - اثری سردستی در خدمت سینمای تجاری / یادداشت نسا نیکو برای فیلم «ایده اصلی» ساخته آزیتا موگویی

242 - یک روز سینمایی / نگاهی به فیلم های «متری شیش و نیم»، «ایده اصلی» و «سرخپوست» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 8

241 - «سرخ پوست» در صدر جدول ارزش گذاری نویسندگان سی نت / «متری شیش و نیم» در رده دوم

240 - «23 نفر» هم حذف شد / پنج فیلم برتر آرای مردمی تا پایان روز هشتم اعلام شد

239 - اثری ماندگار از دوران دفاع و مقاومت / یادداشت علی دهباشی برای فیلم «23 نفر»

238 - نقد اجتماعی در قالب یک کمدی مفرح و سالم / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «پالتو شتری»

237 - جمع و جور و محترم و یکدست / نگاهی کوتاه به فیلم های «دیدن این فیلم جرم است»، «23 نفر» و «پالتو شتری» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 7

236 - ۶ فیلم برتر آرای مردمی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد/ «جان‌دار» حذف شد

235 - احیای قهرمان کلاسیک / یادداشت ایمان آیینه دار برای فیلم «درخونگاه»

234 - درخشان در ایده پردازی و لکنت در ارائه / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «مردی بدون سایه» ساخته علیرضا رییسیان

233 - نه "ماه عسل" نه "در شهر" / یادداشت لاله محمودی برای فیلم «یلدا» ساخته مسعود بخشی

232 - یکی از یکی ضعیف تر / نگاهی به فیلم های «یلدا»، «جمشیدیه» و «مردی بدون سایه» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از جشنواره سی و هفتم فیلم فجر - 6

231 - «شبی که ماه کامل شد» در صدر / جدول ارزشگذاری نویسندگان سی نت تا پایان روز پنجم سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

230 - اعلام 8 فیلم برتر آرای مردمی فیلم فجر در سومین روز/ «قسم» محسن تنابنده از لیست حذف شد

229 - پولاد کیمیایی از سینمای ایران خداحافظی کرد

228 - جعفر گودرزی نایب رئیس انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران: حتی یک «مرد نرمال» در فیلم‌های فجر ندیدیم/ فیلمنامه‌ها بی‌هویت هستند

227 - حسن روحانی رییس‌جمهور ایران به «جشنواره فیلم فجر» پیام داد

226 - نشست «دلبند» هم با طعم اعتراض نسبت به نادیده گرفتن مستند سپری شد

225 - جواد عزتی در اکران مردمی "ماجرای نیمروز،رد خون" چه گفت؟

224 - نرگس آبیار: فیلمم را برای رنج مردم سیستان و بلوچستان ساختم

223 - روز شلوغ "ملت" با روایتی از "برادران ریگی" و "طلا"

222 - ساخت و ساز حرفه‌ای / یادداشت های روزانه وحید فرازان برای فیلم های «طلا» و «شبی که ماه کامل شد» از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

221 - خورشيد در چاه شد! / یادداشت آرش عنایتی برای انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» ساخته اشکان رهگذر حاضر در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

220 - گره هایی که به آسانی گشوده می شوند / یادداشت ندا طهرانی برای فیلم «طلا» ساخته پرویز شهبازی

219 - یک تریلر عاشقانه درجه یک / نگاهی به فیلم های «خون خدا»، «طلا» و «شبی که ماه کامل شد» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

218 - سرشار از «سینما» / نگاهی به فیلم های «مسخره باز»، «روزهای نارنجی» و «زهرمار» - یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 4

217 - همه مصائب یک زن / یادداشت مصطفی محمودی برای فیلم «روزهای نارنجی» ساخته آرش لاهوتی

216 - جواد رضویان: من تازه وارد این عرصه شدم، بی‌رحمانه مرا نقد کنید / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «زهرمار»

215 - «بنفشه آفریقایی» از لیست ده تایی آرای مردمی کنار رفت / 9 فیلم برتر آرای مردمی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تا پایان روز دوم اعلام شد

214 - فیلمی متفاوت از یک تئاتری تمام عیار / یادداشت های روزانه وحید فرازان از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 4

213 - علی مصفا: برای خیلی‌ها پذیرفتن این نقش ها سخت است - آرش لاهوتی: طبیعی است که تمام فیلم ها تحت تاثیر منطق نویسنده اش است / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «روزهای نارنجی»

212 - همایون غنی زاده: همیشه دوست دارم در کارهایم نوآوری داشته باشم / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «مسخره باز»

211 - رقابت «غلامرضا تختی» و «قصر شیرین» / جدول ارزشگذاری نویسندگان سی نت تا پایان روز سوم

210 - خط بطلانی بر همه پیشداوری ها / یادداشت شبنم محمودی شرق برای فیلم «قصر شیرین»

209 - فیلمِ «شخصیت» / یادداشت های روزانه وحید فرازان از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 3

208 - بازگشت به دوران درخشان / نگاهی به فیلم های «ناگهان درخت»، «قصر شیرین» و «سمفونی نهم» - یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 3

207 - محمدرضا هنرمند: دلم می‌خواست تجربه ای جدید در سینما داشته باشم / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «سمفونی نهم»

206 - رضا میرکریمی: خانواده و توجه به ارزش خانواده برایم مهم است / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «قصر شیرین»

205 - صفی یزدانیان: همیشه دلم می‌خواست فیلمی بسازم که از طریق موسیقی‌اش هم به یاد بیاید / گزارش نشست و پرسش و پاسخ فیلم «ناگهان درخت»

204 - 10 فیلم برتر آرای مردمی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تا پایان روز دوم اعلام شد

203 - یک نوآر ایرانی با اشتباهات تاریخی / یادداشت مصطفی محمودی برای فیلم «درخونگاه»

202 - دقت و ظرافتی عالی در تعریف یک داستانِ نامتعارفِ اجتماعی / یادداشت های روزانه وحید فرازان از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 2

201 - حال خوب سانس آخر / نگاهی به فیلم های «بنفشه آفریقایی»، «تیغ و ترمه» و «درخونگاه» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 2

200 - سیاوش اسعدی: به خاطر دغدغه‌های شخصی فیلم می‌سازم / گزارش پرسش و پاسخ فیلم «درخونگاه»

199 - کیومرث پوراحمد: جوانگرایی در همه موقعیت‌ها می‌تواند شخص من را به آینده ایران امیدوار کند / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «تیغ و ترمه»

198 - بنفشه آفریقایی با شخصیت شکوه همخوانی داشت / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «بنفشه آفریقایی»

197 - هدف: جشنواره های خارجی / یادداشت ندا تهرانی برای فیلم «بنفشه آفریقایی» ساخته مونا زندی حقیقی

196 - انتظارهای بیهوده ای که برآورده نمی شود / یادداشت لاله محمودی برای فیلم «تیغ و ترمه» ساخته کیومرث پوراحمد

195 - لحظات تکان‌دهنده / یادداشت های روزانه وحید فرازان از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 1

194 - دقیق و حساب شده / یادداشت مهدی تیموری برای فیلم «غلامرضا تختی» ساخته بهرام توکلی

193 - یک پایان بندی درخشان برای روز اول / نگاهی به فیلم «غلامرضا تختی»، «سال دوم دانشکده من» و «معکوس» / یادداشت های روزانه احمد شاهوند از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر - 1

192 - بهرام توکلی: شخصیت تختی آنقدر وسیع است که نمی توان در یک فیلم به آن پرداخت / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «غلامرضا تختی»

191 - ناتوان در ثبت یک خاطره خوب / یادداشت شبنم محمودی شرق به فیلم «سال دوم دانشکده من» ساخته رسول صدر عاملی

190 - پا در جای پای پدر / یادداشت لاله محمودی برای فیلم "معکوس" ساخته پولاد کیمیایی

189 - رسول صدرعاملی: از سینمای اجتماعی فاصله گرفتم و به سینمای انسانی رسیدم / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «سال دوم دانشکده من»

188 - پولاد کیمیایی: دوست داشتم «سینما» را تجربه کنم / گزارش نشست پرسش و پاسخ فیلم «معکوس»

187 - سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر کلید خورد / گزارش کامل مراسم افتتاحیه

186 - دومین نشست مطبوعاتی دبیر جشنواره فیلم فجر صبح امروز 8 بهمن ماه با اهالی رسانه برگزار شد

185 - پاشنه و در / نگاه سیدجواد صفوی به چیدمان هیئت داوری های سی و هفتمین جشنواره فجر

184 - نخستین تصویر از هدیه تهرانی در «آشغال های دوست داشتنی» پس از 6 سال

183 - هشدار به مشتریان بازار سیاه بلیت «فجر»/ شاید نتوانید فیلم ببینید

182 - رونمایی از گریم بهنوش طباطبایی در «ماجرای نیمروز؛ رد خون»

181 - رونمایی از پوستر «آشفته‌گی» فریدون جیرانی

180 - برنامه‌های موزه سینما در «جشنواره فجر ۳۷»/ برگزاری نمایشگاه پوسترها

179 - آماده‌سازی «مردی بدون سایه» برای جشنواره فجر

178 - نسخه نهایی «ایده اصلی» تحویل جشنواره شد

177 - افتتاح پارکینگ پردیس سینمایی ملت همزمان با جشنواره فیلم فجر

176 - انتشار تصویر "هوتن شکیبا" در فیلم جدید نرگس آبیار «شبی که ماه کامل شد» حاضر در بخش سودای سیمرغ جشنواره

175 - مشهد در یک‌ قدمی برگزاری کامل جشنواره فیلم فجر

174 - عکسی از نقش آفرینی متفاوت فاطمه معتمدآریا در فیلم سینمایی «جان دار» حاضر در بخش نگاه نو جشنواره فجر

173 - نخستین تصویر از فیلمِ سیاسی جشنواره فجر سی و هفتم

172 - پای «یک نفوذی» به جشنواره‌ فیلم فجر باز شد/ روایتی از روزگاراسارت «23 نفر»

171 - پولاد کیمیایی: «معکوس» را برای ادای دین به سینما و پدرم ساختم/ توقع مردم از من بالا است

170 - رونمایی از اولین پوستر «جمشیدیه» در آستانه نمایش در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

169 - شیراز با 3 سینمای «پردیس گلستان»، «پردیس هنرشهر» و «تالار حافظ» میزبان سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد

168 - رئیس اتحادیه شیشه و آینه تهران: ساخت سیمرغ جشنواره در داخل ایران به صرفه نیست

167 - معاون اجرایی جشنواره فیلم فجر: انتشار جدول فیلم‌ها موجب رشد فروش بلیت‌ها شده است

166 - روایتی متفاوت از دهه 60 در «درخونگاه» /«حمال طلا» معضلات اقتصادی را به تصویر می‌کشد

165 - پردیس سینمایی سیتی سنتر؛ محل اکران فیلم‌های جشنواره فجر در اصفهان شد

164 - افزایش 20 درصدی استقبال مخاطبان از پیش فروش بلیت‌های فجر 37

163 - تنوع ژانر و موضوع در فیلم‌های سی و هفتمین دوره جشنواره فجر /سهم بالای سینمای اجتماعی

162 - اکران همزمان فیلم‌های سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در کردستان

161 - محمدرضا فرجی: جشنواره فیلم فجر مخاطب یک سال سالن های سینما را بیمه می کند

160 - استقبال سازمان‌ها از حضور در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر

159 - اکران 14 فیلم منتخب جشنواره فجر در سینما میرزاکوچک خان رشت

158 - درآمد حاصل از فروش بلیت‌های جشنواره به صاحبان آثار می‌رسد

157 - مدیر استانی فجر37: اکران استانی فیلم های جشنواره فجر قطعی است / بحران مالی وجود ندارد

156 - داوری فیلم های بخش "نگاه نو" سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آغاز شد

155 - تسهیل در روند عکاسی از جشنواره فیلم فجر

154 - تسهیلات ویژه به اهالی رسانه برای حضور در پردیس ملت

153 - پوستر فیلم سینمایی «ایده اصلی» ویژه جشنواره فیلم فجر رونمایی شد

152 - بزرگ‌نیا برای پنجمین بار داور فیلم فجر / رکوردداران چه کسانی هستند؟

151 - تکذیب شایعه نرسیدن «تختی» به جشنواره فیلم فجر

150 - اعلام سانس‌ها و برنامه‌های سینمای اهالی رسانه/ تمامی نشست های پرسش و پاسخ به صورت مکتوب مطرح خواهد شد

149 - استقبال مردم از پردیس سینمایی تازه تاسیس «ایران مال» + اطلاعات تکمیلی در مورد این پردیس جدید

148 - تولد اولین سینمای خصوصی استان زنجان همزمان با جشنواره فیلم فجر

147 - احتمال خداحافظی با نوستالژی صف‌های فجر/ بلیت‌های گیشه اینترنتی می‌شود؟

146 - مهلت ارسال فیلم ها به جشنواره فیلم فجر تا ۱۲ امشب تمدید شد

145 - درخشش فیلمسازان زن در جشنواره فیلم فجر؛ از رخشان بنی اعتماد تا نرگس آبیار و تهمینه میلانی

144 - برنامه بهروز افخمی برای جشنواره فیلم فجر مشخص شد

143 - انیمیشن چقدر در «جشنواره فیلم فجر» جدی گرفته می‌شود؟/ حضور 3 انیمیشن در جشنواره امسال

142 - از ساعت 20 امشب یکم بهمن ماه ظرفیت تازه ای برای خرید بلیت های جشنواره فراهم می شود

141 - آغاز جشنواره فیلم فجر در زاهدان از 14 بهمن در دو سینمای اشراق و هلال

140 - گلایه انجمن سینماداران از مدیران فجر/ فرقی نمی کند بلیت ها در گیشه یا به صورت اینترنتی فروخته شود

139 - آغاز فروش بلیت فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در بازار سیاه/مذاکره برای حذف آگهی از یک سایت نیازمندی‌ها

138 - دو نقص مهم جشنواره از نظر ابراهیم داروغه‌زاده: تغییر کلی در آیین نامه ثبت نام فیلم ها تا شرایط حضور فیلم اولی ها

137 - تالارفخرالدین اسعد گرگانی میزبان جشنواره فیلم فجر در استان گلستان

136 - فروش ۸۵ درصد از بلیت‌های جشنواره فیلم فجر در کمتر از ۴۵ دقیقه

135 - داوران «سودای سیمرغ» سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند

134 - برنامه کامل نمایش فیلم ها در سینماهای مردمی >> دانلود کنید

133 - برگزاری نکوداشت عزت‌الله انتظامی در جشنواره فیلم فجر

132 - 30 دی ماه، آغاز پیش فروش بلیط های جشنواره فیلم فجر

131 - مسعود فراستی، رکورددار داوری فیلم های اول / نگاهی به داوران فیلم های اول در تاریخ برگزاری جشنواره فیلم فجر

130 - توضیحات مدیر روابط عمومی جشنواره فجر در برنامه میزانسن / جزئیاتی درباره صدور کارت‌های اهالی رسانه

129 - جدول نمایش فیلم ها در سینمای رسانه ها اعلام شد / روز اول: فیلم های صدرعاملی و توکلی - روز آخر: فیلم های جیرانی و مهدویان

128 - مهرداد صدیقیان، پرکارترین بازیگر جشنواره سی و هفتم فیلم فجر

127 - شاهرخ دولکو، عضو هیات انتخاب: در میان کارگردانان بخش های سودای سیمرغ و نگاه نو، افراد بااستعداد و خلاقی حضور دارند که می‌توانند به پیشرفت هنری و فرهنگی سینمای ایران کمک کنند

126 - اسامی فیلم های بخش «سودای سیمرغ» سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد

125 - امید های اصلی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر: «متری شِشُ و نیم» سعید روستایی و «ماجرای نیمروز2: رد خون» محمدحسین مهدویان

124 - بیشترین سیمرغ های جشنواره فیلم فجر در هر رشته برای کدام هنرمندان است؟

123 - دومین همکاری کریستف رضاعی و صفی یزدانیان/ «ناگهان درخت» به تهیه‌کنندگی پیمان معادی برای نمایش در جشنواره‌ی فیلم فجر آماده می‌شود

122 - جنجال قبل از جشنواره فجر: گلایه عده ای از کارگردان های فیلم اولی/ داوری سلیقه است!

121 - بازگشت «فرزند صبح» به جشنواره فجر با تدوین مرحوم سیف‌الله داد و کوتاه شدن ۳۰ دقیقه‌ای/ بهروز افخمی: فیلم را در بخش خارج از مسابقه نمایش می دهیم

120 - نیمی از صداگذاری فیلم سینمایی «جان‌دار» تمام شد/ آماده رقابت در بخش «نگاه نو» جشنواره فیلم فجر

119 - اسامی فیلم‌های کوتاه معرفی شده به جشنواره ملی فیلم فجر

118 - اعلام شیوه‌نامه ثبت‌نام رسانه های دیداری و شنیداری در فجر ملی/ از شنبه 15 دی تا سه شنبه 18 دی ماه

117 - بدون تغییر قوانین نسبت به سال گذشته؛ تنها ۴ فیلم کوتاه شرایط حضور در جشنواره ملی فیلم فجر را دارند

116 - حضور تشریفاتی مستند در جشنواره‌ی فیلم فجر

115 - خاطرات ابوطالب نمایند سابق مجلس شورای اسلامی از جشنواره فجر: به ده نمکی گفتم اخراجی های یک هم خیانت به سینماست هم خیانت به جنگ/ با فیلم های حاتمی کیا اشک ریختم

114 - محسن امیریوسفی: در صورتی که «آشغال های دوست داشتنی» را به هیات انتخاب جشنواره نمایش ندهند مجبورم به سازمان بازرسی شکایت کنم/ فیلم 6 سال است در کیف علیرضا رضاداد جامانده است و قفل آن هر سال محکم تر می شود

113 - پخش برنامه «هفت» زودتر از سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر آغاز خواهد شد

112 - تحلیل «علی افشار» نویسنده و روزنامه نگار سینمایی درباره انتشار فهرست متقاضیان حضور در سینمای رسانه‌های جشنواره فیلم فجر

111 - انصراف «رحمان ۱۴۰۰» از شرکت در جشنواره فیلم فجر

110 - اعتراض کارگردان فیلم اولی به انتخاب داوران/ طعنه به حضور فیلم های کمدی در بخش نگاه نو جشنواره فجر

109 - فرشته طائرپور: نسخه اولیه «خداحافظ دختر شیرازی» تحویل جشنواره فجر شد/ ادامه مراحل فنی

108 - اسامی فیلم‌های سودای سیمرغ جشنواره فجر لو رفت؟

107 - فیلمبرداری «قصر شیرین» سیدرضا میرکریمی به پایان رسید/ آیا فیلم به جشنواره فجر می رسد؟

106 - مسعود ده نمکی از حضور با فیلم «زندانی ها» در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر انصراف داد

105 - «موج اف ام، ردیف ۴۸» متقاضی حضور در جشنواره شد/ سومین فیلم کیارش اسدزاده پس از «گس» و «شکاف» در راه جشنواره فیلم فجر

104 - «قطعه ۸۵» روز‌های پایانی مراحل فنی را می گذراند / نمایش در جشنواره‌های خارجی و داخلی

103 - انتشار لیست متقاضیان کارت جشنواره 37 فیلم فجر

102 - بازیگران سینما و نقش قهرمانان ورزشی؛ از «خط پایان» تا «سونامی»

101 - پرکارترین بازیگران بخش «نگاه نو» سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر: بابک حمیدیان، هدیه تهرانی و لیندا کیانی هر کدام با دو فیلم

100 - مدیر دبیرخانه جشنواره فجر: حضور در جشنواره‌های خارجی مانع از پذیرش فیلم‌ها در فجر ملی نیست

99 - واکنش هیات انتخاب به ابهام درباره «روزهای نارنجی»/ احمد امینی: سال قبل این فیلم را بازبینی نکردیم

98 - فیلمی به لیست بخش نگاه نو فجر ۳۷ اضافه نمی‌شود/ حضور سه فیلم اولی در بخش سودای سیمرغ

97 - چهره‌ها در «نگاه نو» فیلم فجر رقابت می‌کنند: معرفی کامل فیلم‌های بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر

96 - پاسخ داروغه‌زاده به ابهامات درباره نحوه انتخاب فیلم‌های بخش نگاه نو/ نه ممیزی در کار بود نه سفارش

95 - آریا عظیمی نژاد برای «۲۳ نفر» موسیقی می‌سازد/ امید برای حضور در بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر

94 - واکنش «رضا مقصودی» عضو هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر به برخی اعتراض‌ها‌ و حواشی

93 - اشک‌ها و لبخندهای یک سیاستمدار پس از تماشای دو فیلم در جشنواره فجر

92 - ماجرای نمایش فیلم‌های کوتاه در جشنواره فجر/ حضورهای پررنگ در سال‌های ابتدایی برگزاری جشنواره

91 - خاطرات شاهین امین از جشنواره فجر: از بغض پس از تماشای «از کرخه تا راین» تا خندیدن با «مارمولک»

90 - رییس انجمن سینماداران: مخالف گران‌نشدن بلیت جشنواره ملی فیلم فجر نبودیم/ با ما مشورت نشد

89 - صالحی: امسال تغییراتی در بودجه فیلم فجر خواهیم داشت/ منابع مالی حذف می‌شوند

88 - «قصرشیرین» به صداگذاری رسید/فضای مستندگونه در«شبی که ماه کامل شد»

87 - مرتضی قیدی: دکور اصلی «۲۳ نفر» در تهران ساخته شد/ چالش کار با ۲۳ نوجوان

86 - ارسال نسخه نهایی «تومان» به دفتر جشنواره فیلم فجر

85 - کاهش نسبی در بودجه سال آینده سینما/ جشنواره فیلم فجر 14 میلیارد و 500 میلیون تومان

84 - اولین پوستر «منطقه پرواز ممنوع» منتشر شد

83 - مهم ترین غایبان بخش نگاه نو: «سرکوب» سرکوب شد؟!/ عدم حضور 3 فیلم شهاب حسینی

82 - سحر عصرآزاد: فیلم اولی‌ها بیشتر من را تحت تاثیر قرار داده‌اند

81 - محمد سلیمانی: از غافلگیری با دیدن «ابد و یک روز» و «ایستاده در غبار» تا ناامیدی از برخی آثار

80 - طالبی نژاد: سینمای ایران به سمت تولید گزارش‌های تلخ اجتماعی رفته است

79 - اسامی فیلم های بخش نگاه نو جشنواره سی و هفتم فیلم فجر اعلام شد / "سرکوب" ، بزرگترین غایب این بخش

78 - اولین جلسه جمع بندی هیات انتخاب جشنواره فجر: چند فیلم مهم هنوز نرسیده اند

77 - ناگفته‌های «بهشتی» از جشنواره‌ی فیلم فجر زیر بمباران

76 - بعید است «ژن خوک» به جشنواره فیلم فجر برسد/ نگران به وجود آمدن حاشیه هستیم

75 - پایان بازی الناز شاکردوست در «من می ترسم» فیلم جدید بهنام بهزادی

74 - از غافلگیری بعد از تماشای «درباره الی» تا کشف استعدادها/ خاطرات مهرزاد دانش منتقد سینما از جشنواره فیلم فجر

73 - حامد عنقا مجری برنامه «سینما دو»: حضور برخی چهره‌ها در هیئت انتخاب جشنواره فجر شائبه برانگیز است/ برخی همیشه هستند!

72 - نسخه کامل «رحمان ۱۴۰۰» تحویل فجر شد

71 - پایان فیلمبرداری «23 نفر» مهدی جعفری/ محصول جدید سازمان اوج در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی خواهد شد

70 - «قسم» دومین ساخته سینمایی محسن تنابنده مراحل پایانی تدوین را می‌گذراند/ تهیه کننده فیلم: فرم جضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر پُر شده است

69 - ساخت موسیقی «ماهی و برکه» به پیمان یزدانیان رسید/ تلاش برای رسیدن نسخه نهایی فیلم به جشنواره فجر

68 - پر بازیگرترین فیلم سال ۹۷ در راه جشنواره فجر/ بازگشت قدرتمندانه کمال تبریزی

67 - ساخت موسیقی «بازیچه» توسط کارن همایونفر به پایان رسید/ فیلم جدید محمد علی سجادی در راه جشنواره فجر

66 - امیرشهاب رضویان: «قلعه عشق» محصول مشترک ایران و آذربایجان برای حضور در بخش "نگاه نو" جشنواره فیلم فجر آماده می شود

65 - صداگذاری «چارلی در تهران» در مراحل پایانی است/ جاماندن فیلم از جشنواره سی و هفتم فیلم فجر

64 - «شبی‌ که ماه کامل شد» جدیدترین ساخته سینمایی نرگس آبیار با بازی "هوتن شکیبا" در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی می شود

63 - پایان فیلمبرداری «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در ایران/ غفارزاده: فرم حضور در فجر را پر کرده ایم و در تلاش هستیم تا فیلم را به جشنواره برسانیم

62 - نسخه ایرانی «دختر خداحافظی» در راه جشنواره فجر

61 - پایان فیلمبرداری و تدوین «بیوه سیاه»/ امید برای حضور در جشنواره فیلم فجر

60 - فیلمبرداری «جمعه دو بعد از ظهر» به پایان رسید/ آماده سازی برای فجر

59 - مهدی صباغ زاده: فکر نمی‌کنم «کلوپ همسران» به جشنواره فیلم فجر برسد

58 - دلپاک از آماده شدن نسخه‌ی جدید «آشغال های دوست داشتنی» برای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر خبر داد

57 - «جمشیدیه» تحویل دبیرخانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد

56 - «ژن خوک» در راه جشنواره فیلم فجر/ پایان فیلمبرداری «ژن خوک» سعید سهیلی + معرفی بازیگران و عکس

55 - نگاهی به گزینه‌های احتمالی میزبانی از اهالی رسانه در جشنواره فجر

54 - حسین انتظامی: ترکیب داوران در انتخاب آثار جشنواره‌های فجر منجر به اعتماد آفرینی می‌شود

53 - آنتونیا شرکا مطرح کرد: جوایز جشنواره در سال‌های اخیر رنگ و بوی سینمایی دارد نه سیاسی

52 - داروغه‌زاده: قیمت بلیت سینماهای فیلم فجر افزایش نمی‌یابد/ احتمال میزبانی پردیس ملت از اهالی رسانه

51 - هاتف علیمردانی: همه اهالی سینما باید از جشنواره فیلم فجر حمایت کنند

50 - ثبت 138 اثر در بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران جشنواره فیلم فجر/ آغاز داوری از نیمه دوم دی ماه

49 - تنها 4 روز دیگر پایان بازبینی فیلم‌ اولی های جشنواره فجر (بخش نگاه نو)

48 - تماشا کنید: پریناز ایزدیار با سرخپوست در راه جشنواره فیلم فجر

47 - بهرام رادان: «آشفتگی» فریدون جیرانی یک فیلم عجیب و بدیع است + نخستین عکس

46 - رضا گوران: در تلاش برای آماده‌سازی «سرکوب» هستیم/ احتمال نرسیدن به فجر به دلیل دقت و وسواس در بخش های فنی

45 - نخستین عکس از هادی حجازی فر در «منطقه پرواز ممنوع»/ فیلمی در ژانر ماجراجویانه برای حضور در جشنواره فجر آماده می شود

44 - سینمای رسانه نبض تپنده جشنواره فیلم فجر است

43 - ساخت موسیقی «متری شش و نیم» توسط پیمان یزدانیان/ جمال ساداتیان: امیدواریم بتوانیم فیلم را برای سی و هفتمین جشنواره فجر آماده کنیم

42 - معرفی هیات انتخاب بخش مستند جشنواره 37 فیلم فجر

41 - فیلمبرداری «آن‌جا، همان‌ ساعت» از نیمه گذشت/ دورخیز سیروس الوند برای سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

40 - بهزاد عبدی ساخت موسیقی «ایده اصلی» را آغاز کرد/ تلاش برای رساندن فیلم به جشنواره فجر

39 - فیلمبرداری «خداحافظ دختر شیرازی» به پایان رسید/ اولین نمایش فیلم جدید افشین هاشمی در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

38 - ساخت موسیقی«سمفونی نهم» به پایان رسید / محمد رضا هنرمند: فیلم را برای جشنواره فجر آماده می کنیم

37 - جواد نوروزبیگی: اولین نمایش «زهرمار» در فجر سی و هفتم

36 - فیلمبرداری «بی تار» با بازی مهدی پاکدل و مریم بوبانی به پایان رسید/ آماده سازی برای فجر

35 - واکنش داروغه‌زاده به نامه ۲۰۰ سینماگر/ روال قانونی را رعایت کنید

34 - جدیدترین تصمیم سارا بهرامی درباره‌ی بازیگری پس از کسب سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر

33 - آغاز به کار هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر

32 - ثبت‌نام اصحاب رسانه برای جشنواره 37 فیلم فجر از فردا آغاز می‌شود

31 - به «جشنواره فجر» فیلم ندهید!/ پیشنهاد کمال تبریزی برای فیلم هایی با موضوعات حساس همانند «مارمولک» و «مارموز»

30 - معرفی هیات انتخاب بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

29 - جشنواره سی و هفتم فیلم فجر فراخوان داد

28 - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مذاکراتی با چند مجموعه برای مکان برگزاری جشنواره فیلم فجر صورت گرفته و نتیجه نهایی به زودی اعلام خواهد شد

27 - اینجا در «سی نت» تماشا کنید: متفاوت ترین گریم نوید محمدزاده در سینمای ایران با فیلم «سرخپوست»

26 - «سرکوب» با بازی باران کوثری و سارا بهرامی متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر شد

25 - تعداد آثار متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر اعلام شد: 97 فیلم در بخش سودای سیمرغ و نگاه نو و 42 فیلم در بخش مستند

24 - «آشغال های دوست داشتنی» برای ششمین بار فرم جشنواره فجر را پر کرد/ امیریوسفی: این فیلم هیچ منع قانونی برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال ندارد

23 - بهروز افخمی: «جشنواره فیلم فجر» شبیه سیرک است

22 - مهلت ثبت نام سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به پایان رسید/ استقبال کارگردانان فیلم اولی از بخش نگاه نو

21 - ادامه فیلمبرداری «مصائب شیرین۲»/ داوودنژاد فرم جشنواره فیلم فجر را پر کرد

20 - فرم حضور «روسی» درجشنواره فیلم فجر را پُر کردیم

19 - «تیغ و ترمه» فرم حضور در جشنواره ملی فیلم فجر را پر کرد

18 - فیلمبرداری «نیلم» با بازی متفاوت بهنوش بختیاری به پایان رسید/ دومین ساخته احمد تجری برای جشنواره فجر آماده میشود

17 - «ایده اصلی» با بازی بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، پژمان جمشیدی و مریلا زارعی به روزهای پایانی فیلمبرداری رسید/ ادامه کار در کانادا

16 - مدیر «پردیس ملت»: این سینما رایگان در اختیار جشنواره فیلم فجر بوده است/ کمبود پارکینگ معضل تهران است نه پردیس ملت

15 - علیرضا قربانی برای «سرکوب» می‌خواند/ آماده سازی فیلم برای حضور در جشنواره فجر

14 - «رحمان ۱۴۰۰» فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرد

13 - فیلمبرداری «ماجرای نیمروز ۲: رد خون» به پایان رسید/ اولین نمایش در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

12 - پایان فیلمبرداری جدیدترین ساخته سینمایی کیومرث پوراحمد/ «تیغ و ترمه» برای حضور در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر آماده می شود

11 - از «مسخره باز» تا «سونامی»/ مروری بر فیلم اولی های احتمالی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر

10 - «متری شیش و نیم» سعید روستایی فرم حضور در جشنواره فیلم فجر را پر کرد

9 - ابراهیم داروغه زاده: امسال بیش از 100 فیلم متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر هستند و شاهد رقابت سختی خواهیم بود

8 - برای اولین بار نظرسنجی سینمای رسانه‌های جشنواره فیلم فجر/ مشارکت 400 نفری در روز اول

7 - توضیحات مدیر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر درباره آخرین وضعیت ثبت نام فیلم‌ها

6 - رضا میرکریمی «قصرشیرین» را برای جشنواره فیلم فجر آماده می‌کند

5 - نخستین گفتگوی رسمی با دبیر جشنواره سی و هفتم فجر: از هزینه های مجهول جشنواره تا پردیس ملت و ماجرای بازگشت فیلم اولی ها

4 - فراخوان سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر اعلام شد: اهدای 23 سیمرغ

3 - دارواغه زاده اعلام کرد: بازگشت فیلم‌اولی‌ها به جشنواره ملی فیلم فجر

2 - درخواست کانون کارگردانان برای بازگشت بخش فیلم اولی‌ها به «فجر»

1 - ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر شد

 

Header

پرونده های ویژه سی نت از دوره های برگزاری جشنواره فیلم فجر

 

::  نقل مطالب و عکس های اختصاصی سی نت بدون ذکر منبع، نام نويسنده و نام عکاس ممنوع است  ::


صفحه اول  |  فیلم ها  |   هنرمندان   |   نقد و یادداشت  |  نويسنده ها   |  ویدئو  |  پرسش و پاسخ   |  درباره ما    تماس با ما  |   جدول فروش   |   تبلیغات


ماهنامه سینمایی «برش های کوتاه» (جدید)

::  سردبیر: احمد شاهوند  ::

 


تقدیر از احمد شاهوند در اولین جشن رسانه های سینمایی  تقدیر شده در چهارمین جشنواره وب به عنوان بهترین سایت فیلم به انتخاب کاربران  تقدیر شده در جشنواره نشریه های اینترنتی

  كليه حقوق اين سايت براي سایت سی نت (cinetmag.com) محفوظ است.

Copyright © 2003 - 2019 Cinetmag.com All rights reserved


طراحی و اجرا: استودیو سی نت